Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

Hírek

Vízforgató szivattyúk medencetisztításhoz

Vízforgató szivattyúkVízforgató szivattyúk kis méretű és közepes medencékhez is kaphatóak! Vízforgatáshoz a Silen szivattyúkat ajánljuk!

A fürdésre, úszásra, több évszakban is aktívan használható medence vizét egy egész rendszer tartja tisztán. A csere nélkül is tiszta vizet többek között a vízforgató szivattyúk használatával is biztosítani lehet. A vízforgató szivattyúk működésének lényege, hogy a medencébe töltött vizet forgatják és keringetik folyamatosan. A keringetés közben a medence vize áthalad a szivattyún, ami nemcsak megszűri, hanem vegyszeres átmosásnak is aláveti. Ez a procedúra gondoskodik arról, hogy a víz kosz, baktérium és algamentes maradjon vízcsere nélkül is.

A Silen vízforgató szivattyúk minőségi polypropilén és rozsdamentes alkatrészekből állnak, anyaguk és tervezésük lehetővé teszi, hogy hosszú távon és az elvárt szinten el tudják látni a kijelölt feladatukat a víztisztítást. Miközben teljesen tiszta medence vizet biztosítanak, a zajos működésükre sem lehet panasz, mert minimális hangot adnak vízforgatás közben!

A benzinmotoros szivattyú az ipari szivattyúzás királya! 

Benzinmotoros szivattyúkBenzinmotoros szivattyúk nagy választékban, megbízható cégtől, kedvező áron, online rendelési lehetőséggel! Forduljon hozzánk megbízható berendezésért! 

A szivattyú vásárlás nem feltétlenül könnyű feladat, hiszen napjainkban széles választék várja az érdeklődőket. De hogyan érdemes közülük választani? Vajon az elektromos vagy a benzinmotoros szivattyú éri meg jobban? 

A benzinmotoros szivattyú nagy előnye az elektromos árammal működtethető társaival szemben, hogy sokkal nagyobb víztömeg megmozgatására képes. Például az elárasztott pincék kiszivattyúzásához szinte mindig a benzinmotoros szivattyúkat használják, ráadásul ezek a berendezések sokkal mobilabbak is, hiszen nem szükséges áramforrás a működésükhöz. Természetesen a szállításuk során számolni kell a nagy súllyal és a komoly fizikai mérettel. A benzinmotoros szivattyúk nagy előnye még a költséghatékony működtetés. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért a benzinmotoros szivattyúkkal kapcsolatban! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken! 

Önfelszívó szivattyú: a kert öntözésének hatékony eszköze

Önfelszívó szivattyúkÖnfelszívó szivattyúk széles választékban, elérhető áron, online vásárlási lehetőséggel - oldja meg egyszerűen a kert öntözését!

Az önfelszívó szivattyúkat kis méretük, könnyű kezelhetőségük, illetve viszonylag alacsony teljesítményük okán főként a ház körül, elsősorban a kertek öntözéséhez használják azokon a területeken, ahol a vezetékes ivóvíz nem, vagy csak korlátozottan érhető el. Az önfelszívó szivattyúk legtöbbje az úgynevezett JET rendszert használja, így a felszívási teljesítmény nagyjából 8-10 bar, a maximális mélység pedig 8-9 méter lehet. A használatuk egyszerű, hiszen csupán fel kell tölteni őket vízzel, majd indíthatóak is, ám fontos, hogy ne keverjük össze az önfelszívó szivattyút a búvárszivattyúval, azaz e típus nem merülhet a víz alá, hanem a felszínen kell elhelyezni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az önfelszívó szivattyúk iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Szennyezettvíz szivattyúk használata a háztartásban

szennyezettvíz szivattyúkA szennyezettvíz szivattyúk használatával a ház körüli vizek szivattyúzása megbízhatóan történhet meg. Az ilyen berendezések működtetése csak bizonyos típusú vizek szivattyúzására alkalmas. Különbséget kell tenni a szennyvíz és a szennyezettvíz között. Az előbbi főleg a fekáliát, háztartási szennyvizet jelenti, de a szennyezettvíz nem tartalmaz fekáliát, illetve csak enyhén szennyezett.

A szennyezettvíz szivattyúk segítségével mindenféle vizet el lehet távolítani, illetve továbbítani, beleértve a háztartásban használt vizet vagy az elöntött helyeken felgyűlt vizet is. A tiszta víz eltüntetéséhez is alkalmas egy ilyen berendezés, például kerti medencék leengedéséhez is használható. A kármentesítés kiváló eszköze a ház körül a szennyezettvíz szivattyú, amivel csökkenthető a talajvíz szintje, eltávolítható a beázást okozó vízmennyiség garázsból, pincéből, tárolóból stb.

Vásároljon olyan berendezést, aminek kapacitása, ára és mérete is megfelel az igényeinek! Válogasson nagy szivattyú kínálatunkból!

Az ellenáramoltató szivattyúkkal élménytelibb a fürdőzés!

ellenáramoltató szivattyúAz ellenáramoltató szivattyúkat élményelemek létrehozására lehet felhasználni medencékben.

A medencék, jacuzzik is kiegészíthetőek különböző berendezésekkel, mint a világítás, lépcső vagy a masszírozó, hullámkeltő berendezések is. Az ellenáramoltató szivattyúk használatával a medence vizébe vízsugarat, illetve levegőt fújhatunk a berendezéssel, ami életre kelti a vizet és élménydúsabbá teszi a fürdőzést. Ezekkel a szivattyúkkal azok is számolhatnak, akik a fürdőzés helyett inkább az úszást részesítik előnyben, mert az előszűrő nélküli, nagy teljesítményű szivattyú a vízben hullámokat kelt, amiken lehet úszni is.

Az ellenáramoltató szivattyúkból több modellt is kínálunk a szivattyú webáruházunkban. Keressen minket bizalommal, ha új szivattyút szeretne elérhető áron vásárolni! Az ellenáramoltató szivattyúk lehetnek beépíthetőek vagy függeszthetőek, kisebb és nagyobb medencéhez is talál megfelelő teljesítményű modelleket. A részletekről érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!

A benzinmotoros szivattyú elárasztott pince esetén is segít!

benzinmotoros szivattyúkbenzinmotoros szivattyúk olyan helyen is használhatóak, ahol nincs áram - forduljon értük hozzánk, vásároljon megbízható helyről jó ár-érték arányban!

Nyakunkon a felhőszakadások szezonja, amikor egyik pillanatról a másikra beborul az ég és hirtelen óriási mennyiségű csapadék zúdul le. Ilyenkor gyakori, hogy a csatornák nem tudják olyan gyorsan elnyelni a vizet, mint ahogyan szükség lenne rá, ezért az eső sok pincét, illetve garázst eláraszt. A mielőbbi megoldás érdekében célszerű beszerezni egy benzinmotoros szivattyút.

A benzinmotoros szivattyú olyan helyeken is használható, ahol nem biztosított az áramellátás, ezért remekül megállja a helyét, ha egy elárasztott helyiségből kell kiszivattyúzni a vizet. Sajnos bárhol, bármikor előfordulhat egy komolyabb felhőszakadás, ám a benzinmotoros szivattyúk kedvező áron elérhetőek, így könnyedén felkészülhetünk a szélsőséges időjárásra. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért a benzinmotoros szivattyúkkal kapcsolatban, és vásároljon cégünktől megbízható berendezést! 

Szennyvíz átemelők megbízható minőségben!

Szennyvíz átemelőkSzennyvíz átemelők széles választékban, megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron - forduljon hozzánk Ön is! 

Az olyan területeken, ahol nagyobb szintkülönbség van, a megfelelő vízellátás, illetve szennyvíz elvezetés biztosításához mindenképp szükség van speciális eszközökre. Ilyen például a szennyvíz átemelő is, ami az elhasznált víz csatornába juttatásáról gondoskodik. 

Annak érdekében, hogy a rendszer folyamatosan, megbízhatóan működjön, érdemes a magasabb minőségű berendezések közül választani. Rendkívül kellemetlen, ha nem megfelelő a vízellátás, illetve probléma van a szennyvíz elvezetésével. Cégünknél azonban minden szükséges eszköz beszerezhető egy helyről, méghozzá a legjobb minőségben. Megbízható, hosszú élettartamú szivattyúkkal és szennyvíz átemelőkkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, amelyek remekül megállják majd a helyüket.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel segítenek mindenben! 

Mélykútszivattyúk locsoláshoz, öntözéshez, vízellátáshoz

mélykútszivattyúkmélykútszivattyúk a kutakhoz tervezett szivattyú típusok. A legkülönbözőbb típusú kutakban lehet velük vízhozamot növelni ezzel pedig elérni, hogy az összes víz eljusson a kijelölt helyére. Jó tudni, hogy a fúrt kutak mellett például gyűrűs kutakban is, ásott kutakban is jól működnek ezek a szivattyú típusok.

A mélykútszivattyúk akár 15 méteren is használhatóak, a szükséges mérések után a szűkebb keresztmetszetű helyeken is munkába állíthatóak. Formájuknak, rozsdamentes alkatrészeiknek és kiváló homoktűrő képességüknek köszönhetően akadálytalanul végzik a dolgukat a mélyben. Fontos tesztelni a szivattyúkat, mielőtt munkába állnak, hogy alkalmasak e ívóvíz szivattyúzásra vagy csak szennyvízhez tervezték őket.

mélykútszivattyúk több modellje is elérhető áruházunkban és kedvező áron megvásárolható online. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, ha tájékozódni szeretne az általunk forgalmazott szivattyúkról! A feltüntetett elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velünk és többet megtudni a részletekről.

Nyomásfokozó szivattyúkkal a komfortosabb vízellátásért!

nyomásfokozó szivattyúknyomásfokozó szivattyúk segítenek a komfortosabb ingatlan kialakításában. Minden modern épületben alapvető dolog, hogy kényelmesen használható vizesblokkok könnyítik meg a mosogatást, mosakodást, mosást stb. Magától értetődőnek vesszük, hogy a csap gombját elfordítva máris folyik belőle a meleg vagy hideg víz. De mit történik akkor, ha a csapból éppen, hogy csak csordogál a víz? A víznyomás az oka a jelenségnek. Azokban a vízhálózatokban, ahol a nyomás túl alacsony, a víz sem tud eljutni minden lakásba az elvárt mennyiségben, illetve erősségben.

A megoldást a nyomásfokozó szivattyúk használata jelenti. A nyomásfokozó szivattyúk segítenek abban, hogy a víztározókból a vízhálózatba jutó víz mindenhová eljusson, méghozzá ugyanakkora nyomással. Ebből következik, hogy a több emeletes épületeknél van szükség a nyomásfokozó szivattyúk munkájára, amik több vizet juttatnak a csövekbe és ezzel megemelik a nyomást. A beépíthetőség, az elektromos csatlakozás lehetőségei és a vízfogyasztás jellemzői is befolyásolják, hogy milyen modellre van szükség.

 

 

Búvárszivattyúkkal könnyebb a locsolás!

búvárszivattyúkbúvárszivattyúk a kerti munkák megbízható segítői. A kertek gondozásának egyik legfontosabb feladata nem más, mint a locsolás. A folyamatos, rendszeres időközönként történő öntözéshez nagyobb mennyiségű víz kell, a kert méretéről függően. Virágos kert, hobbi veteményes vagy termelői kert öntözéséhez sem elég néhány locsolónyi víz. A kerti kutak elegendő vízellátást tudnak biztosítani, amiknek a vizéhez legkönnyebben szivattyú használatával lehet hozzáférni.

A locsoláshoz sem lehet akármilyen szivattyút használni, a legelőnyösebb a búvárszivattyúk használata. A búvárszivattyúkat nem szabad összekeverni vagy helyettesíteni a többi típussal. A kialakításuk és a teljesítményük például nem teszi őket alkalmassá arra, hogy szennyeződéseket is továbbítsanak, csakis a vizet képesek vinni, illetve az abban lévő homok egy részét. A hűtés gondoskodik arról, hogy a berendezés bírja az igénybevételt.

Az áruházunk termék választékában több változatban kapható minőségi búvárszivattyúk elérhetőek méghozzá jó áron!

Szennyvíz átemelőkkel megoldható a nehezített szennyvíz elvezetés is!

szennyvíz átemelőkszennyvíz átemelők használatával a felesleges szennyvizet hatékonyan lehet elvezetni. Ezeket a berendezéseket nem kell mindenhová telepíteni, csak ott van rájuk szükség, ahol a hagyományos módon nem lehet kivezetni a keletkező szennyvizet.

szennyvíz átemelők működése hatékony és csendes is, tehát nem jár kellemetlenséggel, ugyanarra képes, mint a rendes szennyvíz elvezető. A berendezés több részből áll, tartozik hozzá szivattyú,szintérzékelő, tartály és visszacsapó szelep is. A szennyvíz átemelők nem csak összegyűjtik a szennyvizet, át is emelik azt és ennek köszönhetően gazdaságosan, probléma mentesen tudják az épületek használata közben keletkezett szennyvizet elvezetni. A szennyvízen kívül további folyadékokat is el lehet vezetni a beépítésükkel, mégpedig mindent, ami a fürdőszobák, mosdók, konyhák használata során keletkezik.

szennyvíz átemelőket különböző méretű és jellegű ingatlanokhoz tervezték, a lakóházaktól az iskolákon át egészen a hotelekig, éttermekig. Ilyen termékeket forgalmazunk jó áron!

A benzinmotoros szivattyúk használata nem igényel áramforrást!

benzinmotoros szivattyúkA szivattyúk típus szempontjából többfélék lehetnek. Az egyes típusoknak megvan a maga erőssége, ami összecseng a vásárlói igényekkel. A benzinmotoros szivattyúk erőssége magában a benzin motoros meghajtásban rejlik. A motor működteti a szivattyút, anélkül, hogy szükség lenne hozzá áramra. Ahol az áramforrástól távol eső helyen kell szivattyú munkáját igénybe venni, ott az elektromos zsinórral nem lehet mit kezdeni. A földeken nincsen konnektor, egy beázott pincében nincsen lehetőség használni az áramforrásokat. Az ideális eszköz minden esetben a benzinmotoros szivattyú.

benzinmotoros szivattyúk megbízhatóan és biztonságosan használhatóak, pusztán a motort kell beindítani és a berendezés máris teszi a dolgát. Öntözés, vízszállítás gyorsan, nagy teljesítménnyel kivitelezhető. Nagy nyomással működő, könnyen szállítható, erős és strapabíró benzinmotoros szivattyúk beszerzésével nem kell B tervet kidolgoznia a vízszállításra.

Keressen minket bizalommal és válogasson áruházunkban forgalmazott szivattyúkból!

Szennyvíz átemelők: hol van rájuk szükség?

szennyvíz átemelőkA szennyvíz átemelők minden olyan ingatlanhoz fontos berendezések, ahol vízellátás van, a vízvezetékrendszer a csatorna hálózatra csatlakozik. A szennyvíz átemelők feladata, ahogyan a nevük is mutatja az, hogy az épület termelte szennyvizet a csatornahálózatba emeljék át és ezáltal gondoskodjanak a hatékony elvezetéséről.

Ebből a típusú épületgépészeti rendszerből mindenhol lehet telepíteni, mert modern technológia alapján készül, tehát hatékony szennyvíz elvezetést lehet megvalósítani az alkalmazásával. Ahol szintkülönbség tapasztalható, ott erre a rendszerre van szükség, hogy a szennyvíz ne jusson vissza az épületbe. A rendszerhez tartozik egy szivattyú, ami egy aknába gyűjtött szennyvizet juttatja el a megfelelő helyre. A szennyvízen túl esővíz vagy felgyűlt belvíz elvezetésére is tökéletesen alkalmas a szennyvíz átemelő. Típusát tekintve lehet szabadon álló vagy az aknába épített, többféle méretben és alapanyagból készülő, a körülményekhez igazodva, extra funkciókkal is ellátott a szennyvíz átemelőHa ilyen terméket keres, nálunk megtalálja!

Vízforgató szivattyú: mit érdemes tudni róla?

vízforgató szivattyúvízforgató szivattyúk leginkább a medencék esetében használatosak, hiszen ezek kapcsán van szükség a víz folyamatos mozgásban tartására. A víz ugyanis koszolódik, a szennyeződéseket pedig nem tüntetik el a fertőtlenítő szerek, ezért szűrőberendezésre van szükség a tisztaság eléréséhez.

vízforgató szivattyú legnagyobb előnye, hogy a medence teljes vízmennyisége áthalad rajta, így gyakorlatilag minden szennyeződést képes kiszűrni a benne található homokkvarc szűrő segítségével. Lényeges azonban, hogy vízforgató szivattyút a medence térfogata alapján válasszunk, mivel egy alacsonyabb teljesítményű és méretű berendezés nem lesz képes a nagyobb medence vizét makulátlanul tisztára varázsolni, míg egy túl nagy teljesítményű gép egyszerűen csak pazarlás lenne.

Amennyiben vízforgató szivattyúra lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat! Többféle típus közül választhat, melyek mindegyike kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Nyomásfokozó szivattyúkkal a tetőtér vízellátása is kifogástalan!

nyomásfokozó szivattyúEgy építkezés vagy éppen felújítás átgondolt tervezést igényel. Mindenre gondolni kell az energiatakarékos kialakítástól elkezdve a víznyomásig. A víznyomás nagysága akkor válik lényegessé, ha szembesülünk annak hiányával vagy alacsony voltával. Első sorban a tetőtérben, magasabban fekvő lakásokban okozhat gondot az alacsony víznyomás, mert a víz nem tud elég magasra jutni. Ennek a jelei a gyengén csordogáló csap vagy a zuhany, amiből nem jön elegendő víz.

A megoldást a nyomásfokozó szivattyú beszerelése jelenti. A nyomásfokozó szivattyú olyan berendezés, ami a víznyomást képes megnövelni és lehetővé teszi, hogy a vízsugarat a megfelelő erősségre állíthassuk.

Nem érdemes egy ilyen berendezésen spórolni, mert hosszú távon a gyenge víznyomás nem komfortos, a fürdőszobában vagy a konyhában végzett tevékenységeket megnehezíti. Keressen minket bizalommal, ha új nyomásfokozó szivattyúra van szüksége és vásároljon kedvező áron ilyen berendezést az áruházunkból! Kérjen segítséget a vásárláshoz elérhetőségeinken!

Vízforgató szivattyúk: a tiszta, higiénikus vizű medence itt kezdődik!

vízforgató szivattyúMinden medence alapvető kiegészítője a vízforgató szivattyú. A megfelelő típusú vízforgató szivattyú használata nélkül a medence vize nagyon gyorsan beszennyeződik, a medence elkezd algásodni és a medence és annak alkatrészei is elkezdnek tönkremenni.

vízforgató szivattyú a vízbe került szennyeződések kiszűrésével és a víz folyamatos tisztán tartásával meg tudja akadályozni, hogy ezek a vizet és a medencét is tönkretegyék, illetve a medence használatának az élményét rontsák. A rendszer nemcsak szűri és tisztítja, hanem forgatja is a vizet. A vízforgatás azért fontos, mert a pangó vízben megtelepednek a mikroorganizmusok, algák és rovarok.

vízforgató szivattyúkat szűrőberendezéssel kapcsolják össze, ami a megtisztított vizet már vissza tudja vezetni a medencébe. Ennek köszönhetően nincs szükség teljes vízcserére rendszeresen. A szivattyú kiválasztása függ a medence nagyságától, ehhez mérten kell a berendezés teljesítményét kiválasztani.

A megbízható szivattyút megtalálja nálunk a medencéje felszereléséhez. Érdeklődjön a részletekről az elérhetőségeink egyikén!

A nyomásfokozó szivattyúkkal a vízhálózat nyomásának teljesítménye fokozható!

nyomásfokozó szivattyúkSzivattyúra van szüksége, méghozzá olyan típusra, ami megbízhatóan képes elvégezni a dolgát? A szivattyú vásárlást nem csupán a minőség határozza meg, hanem az is, hogy pontosan milyen célra fogják használni a szivattyút.

Egyes helyeken szükség van a meglévő vízhálózat nyomásának erősítésére. Ilyenkor a nyomásfokozó szivattyúk segítségére van szükség. Ha a meglévő, már kiépített vízhálózat nem képes azon a szinten produkálni a nyomást, amilyen szinten szükség van rá, akkor a nyomásfokozó szivattyúkat sikeresen lehet alkalmazni. Szinte bármilyen ingatlan vízhálózati nyomásának növelésére fel lehet használni a nyomásfokozó szivattyúkat, családi háztól kezdve az óvodán át a hotelekig. Tetőtérrel rendelkező épületekben is hasznos berendezés.

Fontos tájékozódni a nyomásfokozó szivattyúk kiválasztása előtt azok teljesítményéről. A hálózathoz nem minden típus csatlakoztatható közvetlenül. Amennyiben szakmai tanácsra van szüksége vagy kérdése van termékeinkről, keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!

A benzinmotoros szivattyúk az öntözésben is verhetetlenek!

benzinmotoros szivattyúkA kertek, veteményesek, gyümölcsösök tulajdonosai nem számíthatnak az időjárásra, ha azt szeretnék hogy a föld és növények rendszeresen elegendő mennyiségű vizet kapjanak. Az öntözés modern eszközeinek használatával a növényeknek azonban nem kell szomjazniuk.

A benzinmotoros szivattyúk kiválóan alkalmasak kisebb és nagyobb területek öntözésére is. A berendezéseket úgy tervezték, hogy ne legyen szükségük áramforrásra, hiszen a benzines meghajtás működteti őket. Ez viszont azzal jár, hogy csakis szabadtéren lehet alkalmazni őket. A működésük gyors és igazán hatékony módja a víz eljuttatásának. Többféle önözési módhoz is lehet alkalmazni egy benzinmotoros szivattyút, ezért hasznos berendezése kertészeteknek, mezőgazdaságoknak, magán kerteknek is.

A benzinmotoros szivattyúk árban és típusban is változatos kínálatával várjuk az érdeklődőket! Minőségi szivattyút keres? Szívesen segítünk a választásban, amennyiben felveszi kollégáinkkal a kapcsolatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Szennyvízszivattyúk és alapvető tudnivalók

szennyvízszivattyúA szivattyúk egyik speciális fajtája a szennyvízszivattyú, ami a többi modellel ellentétben nem csak vízzel dolgozik, hanem olyan vízzel, amiben szennyeződés is található. Éppen ezért a szennyvízszivattyúk jóval erősebbek és jóval nagyobb teljesítménnyel is bírnak, mint a "sima" szivattyúk. Egy ilyen készülék használatával nem vet véget a munkának egy hirtelen elakadás, a szivattyún gond nélkül keresztül jutnak a problémásabb tartalmak is.

szennyvízszivattyúkból is többféle létezik, pontosan három fajta. A vágókéses, az átemelő és a szabadátömlésű szivattyú. Melyikre van szüksége? Ebben a kérdésben csak úgy dönthet, ha birtokában van a következő információknak: mennyi szennyvizet képes szállítani, mekkora a kapacitása és milyen az emelőmagassága. Ezeket az adatokat kell összevetni azzal, hogy hol és mennyi szennyvízhez fog kelleni a szennyvízszivattyú.

Amennyiben tanácsra, segítségre van szüksége a választáshoz, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és érdeklődjön az általunk forgalmazott szennyvízszivattyúkról a megadott elérhetőségeink egyikén!

Nyomásfokozó szivattyúval a felsőbb emeletek vízellátása is biztosítható!

nyomásfokozó szivattyúAz olyan területeken, amik egyrészt magasabban fekszenek, másrészt távolabb vannak a víztornyoktól, természetes, hogy kisebb nyomáson folyik a víz a csapból. Ez egy bizonyos szinten túl azonban zavaró lehet, ám szerencsére van más megoldás is a költözésen kívül. A legjobb, ha beszerzünk és beépítünk egy nyomásfokozó szivattyút, ami hatékonyan tudja biztosítani a megfelelő víznyomást a rendszer legtávolabbi és legmagasabb területein is. 

nyomásfokozó szivattyút leggyakrabban a közüzemi vezeték és a saját hálózat csatlakozási pontján, a vízóra után építik be. Előfordul, hogy csak bizonyos esetekben, például a jacuzzi használatához van szükség a berendezés működtetésére, amit ilyenkor egy nyomáskapcsolóval lehet szabályozni. Cégünk kedvező áron kínál hosszú távon is megbízható, tartós nyomásfokozó szivattyúkat, amelyek biztosan nem okoznak majd csalódást.

Amennyiben nyomásfokozó szivattyút keres, forduljon hozzánk bizalommal! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, kollégáink szívesen segítenek a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Az önfelszívó szivattyúkról röviden

önfelszívó szivattyúkA napjainkban tapasztalható száraz nyaraknak köszönhetően egyre több kerttulajdonos gondoskodik a locsolás megoldásáról. A legtöbbször ehhez egy önfelszívó szivattyút alkalmaznak, ami általában teljesen meg is felel az elvárásoknak. Nézzük, mi mindent érdemes tudni ezekről a szivattyúkról!

Az iparban a legnépszerűbbek az úgynevezett SIHI rendszerű berendezések, míg kertben használatos önfelszívó szivattyúk általában JET rendszerűek. Ezeknek a felszívási mélysége maximum kilenc méter lehet, ennél mélyebbről nem képesek felszívni a vizet. Fontos, hogy a berendezéseket mindig fel kell tölteni vízzel, de nem szabad őket belemeríteni és tilos a szívóoldali fojtás is! Az önfelszívó szivattyúkhoz lábszelep használatára is szükség van. 

Elhatározta, hogy idén már okosan fogja locsolni fogja a kertjét? Jó helyen jár! Ha önfelszívó szivattyút szeretne vásárolni vagy további információra lenne szüksége a termékekről, keressen fel minket bizalommal! Kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről, segítenek mindenben a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

 

Mi a teendő tavasszal a vízforgató szivattyúkkal?

Már csak pár hét, és a tavaszi kerti munkálatok mellett sokaknál aktuálissá válik a kültéri medencék beüzemelése is. Ezzel kapcsolatban több teendő is lesz, aminek a legfontosabb része a gépészeti elemek ellenőrzése, azon belül is a vízforgató szivattyúké.

Mielőtt beépítésre kerülne a berendezés, az első és legfontosabb, hogy ellenőrizze a tömítéseket, csatlakozásokat, azért, hogy a feltöltés után ne szivárogjon sehol a gép. Érdemes esetleg a vízforgató szivattyú O tömítéseit lecserélni, mert nem biztos, hogy az elemek képesek lesznek betölteni rendeltetésszerű szerepüket a téli időszak után. A szivattyút mindenképp áramtalanított állapotban vizsgálja meg!

Amennyiben nincs túl sok tapasztalata a karbantartás terén, és emiatt inkább szakszerű segítséget kérne a vízforgató szivattyúk ellenőrzéséhez, keressen bennünket bizalommal! A szivattyúberendezéseken kívül különböző rugalmas, megbízható szervizszolgáltatások is elérhetők cégünknél. Bővebb információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

A tél végén hasznos berendezéssé válhat egy búvárszivattyú!

A tél elmúltával gyakori, hogy a hirtelen olvadásból kisebb-nagyobb vízmennyiség alakul ki, ami megfelelő elvezetés hiányában elönti a lakott területeket is. Az olyan területeken, ahol ez a jelenség gyakrabban bekövetkezik, mindenképpen hasznos berendezés egy búvárszivattyú.

Félelmetes tud lenni, amikor a pincét, alagsort vagy esetleg a szobákat is elönti a víz. A sokáig fennálló helyzet tönkreteszi az épületet, rontja az ingatlan értékét, sőt, a ház lakhatóságát is befolyásolhatja. Ha ilyenkor kéznél van egy jó búvárszivattyú, akkor már nincs ok az aggodalomra. A búvárszivattyú használatával ugyanis a lehető leggyorsabban lehet megszabadulni a nemkívánatos vízmennyiségtől és felszabadítani az épületet a víz fogságából. Ahelyett, hogy ölbe tett kézzel kellene várnia a szakemberekre, cselekedjen haladéktalanul, és óvja meg értékeit a víz pusztításától!

Amint lehet, vásároljon búvárszivattyút, és készüljön fel a tél végére! A legjobb búvárszivattyúkat megtalálja áruházunk kínálatában!

 

A vízforgató szivattyúkról röviden

vízforgató szivattyúAki rendelkezik medencével, annak nagy valószínűséggel van vízforgató szivattyúja is, hiszen alapvető kellék a medence tisztántartásához, akinek viszont még nincs, annak érdemes elolvasnia cikkünket a vízforgató szivattyú hasznosságáról!

A medence vize koszolódik, hiszen használatban van, és nem csak a kültériek, de a fedett helyen elhelyezett medencék vize is tele lesz egy idő után különféle szennyeződésekkel, amennyiben nem tisztítják. Ezeket a fertőtlenítő szerek nem tüntetik el, hiszen nem is erre valók; valamilyen szűrőberendezésre van szükség, mégpedig olyanra, amin a medence teljes tartalma áthalad. A vízforgató szivattyú tulajdonképpen pontosan erre szolgál, és a benne található homokkvarc szűrő minden apró szennyeződést kiszűr a medence vizéből.

Fontos, hogy a vízforgató szivattyú kiválasztásánál figyelembe vegyük a medence méretét is, hiszen egy kis teljesítményű és méretű gép nem valószínű, hogy képes megbirkózni egy nagyobb medence vizével.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg kínálatunkat, és ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

A búvárszivattyúk nemcsak locsolásra jók!

búvárszivattyúA búvárszivattyúk nem mindenre alkalmas szivattyúk, de vannak olyan feladatok, amikre kifejezetten ezt a típusú készüléket érdemes használni. Miben erős a búvárszivattyú, milyen tulajdonságaiban bízhatunk, és mire tudjuk a leginkább használni?

A búvárszivattyúk a víz kiszivattyúzására alkalmasak, de nagy távolságra nem tudják azt elszállítani, tehát olyan tevékenységekre, mint az öntözés, elsősorban nem ezek a típusú szivattyúk az ideálisak. Akkor mégis mikor válasszuk ezt a szivattyút? Nagyszerű választás akkor, ha például úszómedencéből, kerti medencéből szeretné valaki gyorsan és hatékonyan kiszivattyúzni a vizet vagy máshonnan, ahonnan nem lehet egyéb módon eltüntetni a feleslegessé vált vizet. Elöntött pincék, alagsorok, aknák víztelínéséhez ilyen berendezésre van szükség!

A búvárszivattyúk nagy teljesítménnyel dolgoznak, a vizet a felszínre nyomják közben, nem pedig szívják, mint a klasszikus szivattyúk. Webáruházunkban több fajta búvászivattyúból válogathat, ha felkeres minket!

Mire figyeljen a szennyvízszivattyú alkalmazásakor?

szennyvízszivattyú Ahogy más berendezéseknél, úgy a szennyvízszivattyúknál is fontos a rendeltetésszerű alkalmazás. Nem véletlen, hogy erre a használati utasításban is kitérnek a gyártók, hiszen ellenkező esetben életveszélyes helyzetek is kialakulhatnak vagy a felhasználó balesetet is szenvedhet a szennyvízszivattyú alkalmazásakor.

A legfontosabb a szennyvízszivattyú használatakor, amire a gyártók is felhívják a figyelmet az, hogy a földelt területektől tartsa távol a berendezést: ne kerüljön nagyon közel például fűtési rendszerekhez, csövekhez, hűtőszekrényekhez, fagyasztókhoz, tűzhelyekhez, vagy egyéb földelt, elektromos készülékekhez, ugyanis megnőhet az áramütés kockázata. Ez nem csupán a berendezésre jelent veszélyt, hanem a felhasználóra is!

Amennyiben új szennyvízszivattyúra lenne szüksége, fedezze fel kínálatunkat! Nálunk többféle megbízható készülék közül is válogathat. Ha a választékunkban található termékekről szeretne bővebb információt megtudni vagy a szennyvízszivattyúk alkalmazásával kapcsolatban lennének kérdései, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Mikor van szükség szennyezettvíz átemelő berendezésekre?

szennyezettvíz átemelőkRendkívül fontos, hogy a szennyezettvíz megfelelően legyen kezelve, ugyanis ellenkező esetben komoly problémákat okozhat a higiénia szempontjából. Szerencsére ehhez számtalan megoldás és berendezés létezik, amelyekkel könnyedén lehet kezelni a szennyezettvizet. Ilyenek például a szennyezettvíz átemelő berendezések, amelyek bizonyos esetekben kifejezetten hasznosak!

Amennyiben olyan helyről kell a folyadékot eltávolítani, ahol gravitációs módon nem képes eltávozni a csatornahálózatba, hasznát veheti a berendezéseknek. Abban az esetben is elengedhetetlenek a szennyezettvíz átemelők, ha talajszint alatti elárasztott területekről, például alagsorokból, pincékből kell eltávolítani a jelentős mennyiségű folyadékot.

Ha többször is szükséges alacsonyan fekvő területekről eltávolítania a szennyezettvizet, mindenképp hasznát fogja venni a berendezéseknek. Ha a vásárlás előtt több információra lenne szüksége a szennyezettvíz átemelő berendezésekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Miért nem szabad megfeledkezni a szivattyúk téliesítéséről?

Miért nem szabad megfeledkezni a szivattyúk téliesítéséről?A tél közeledtével egyre gyakoribbak a fagyok, ami csakis egyet jelenthet, mégpedig azt, hogy záros határidőn belül gondoskodnia kell a kerti szerszámok, berendezések téliesítéséről, ugyanis egyetlen kerti munkához alkalmas eszköznek sem tesznek jót a reggeli fagyok és a dér. E téren kiemelt figyelmet kell kapniuk a szivattyúknak, ugyanis a kint felejtett berendezések egyáltalán nem tűrik az extrém hidegeket!

A szivattyúk téliesítésének első lépése, hogy el kell távolítani a berendezésből, illetve annak csöveiből a vizet, mivel a bent ragadt víz jéggé dermedve szétnyomhatja a készülék elektronikáját, ezzel súlyos károkat okozva. Ahhoz, hogy a víz teljesen kiürüljön a rendszerből, a fő vízcsapot kell elzárni, ami körülbelül a föld alatt nyolcvan centivel található. Ezután az elektromos vezérlők áramtalanítása következik, végül pedig a szivattyú szétszerelése. Fontos, hogy a készüléket mindig fagypont feletti hőmérsékleten tároljuk télen.

Ha további kérdése lenne a szivattyúk téliesítésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

 

Automata öntözők, szivattyúk téliesítése, fagymentesítése

 Automata öntözők, szivattyúk téliesítése, fagymentesítéseTélen az öntözőberendezéseket és a szivattyúkat is elküldjük téli álmot aludni, de ahhoz, hogy tavaszig kényelemben pihenhessenek, gondoskodni kell a szakszerű téliesítésükről. Erre azért van szükség, hogy a téli fagyok ne árthassanak a berendezéseknek, és a tél végével ugyanolyan állapotban használhassuk, ahogy ősszel hagytuk őket.

A szivattyúk esetében a szakszerű téliesítés azt jelenti, hogy a készülékből minden vizet kiengedünk, majd pedig olyan helyen tároljuk, ami száraz és fagymentes. Semmiképpen se hagyjuk a szivattyút az aknában, mert ott a pára tönkreteheti a tekercselést!

A szivattyú téliesítést már ősszel bonyolítsuk le, hogy a korai fagyok ne tudjanak meglepni minket. A szivattyúban maradt víz megfagyva képes szétrepeszteni annak a belsejét. A víztelenítést kompresszor segítségével is végezhetjük, ami kifújja a szivattyúból a vizet. Végül érdemes még a szennyeződéseket is eltávolítani, ellenőrizni az alkatrészeket, hogy az öntözőberendezést ideális állapotban tehessük el télire!

 

Az öntözőrendszerek téli víztelenítéséről, karbantartásáról bővebben

Az öntözőrendszerek téli víztelenítéséről, karbantartásáról bővebbenA téli időjárás nemcsak az emberekre van hatással, hanem a különböző kültéri berendezésekre is. Érdemes emiatt odafigyelni az öntözőrendszerekre, ezért elengedhetetlen még az erőteljes fagyok beállta előtt a berendezések és a kiegészítő elemek megfelelő karbantartásáról, téliesítéséről gondoskodni.

Az esetek többségében az öntözőrendszerek meghibásodását a nem megfelelő karbantartás okozza, ezért ha nem szeretné a tavaszi szezont új öntözőberendezés megvásárlásával kezdeni, mindenképp gondoskodjon a készülékek és a kiegészítő elemek megfelelő téliesítéséről! Mivel az öntözőrendszer csőhálózata csupán 25-30 cm mélyen helyezkedik el, a földréteg nem jelent védelmet a fagy ellen. Első lépésként a vízforrást kell elzárni, ezután az öntözőrendszer főnyomócsövében található vizet kell kifúvatni a kompresszorral! Akkor végzett jó munkát, ha már csak permet jön a szórófejekből.

Ha további kérdése lenne az öntözőrendszerek karbantartásával, téliesítésével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Minőségi modellt keres szennyezett víz- és szennyvízátemelő berendezésekből?

Minőségi modellt keres szennyezett víz- és szennyvízátemelő berendezésekből?A szennyvízátemelő berendezéseket több szempontból is hasznosítani tudjuk, elsősorban kisebb területeken, háztartásokban. Ezeknek a berendezéseknek a segítségével a keletkező szennyvizet a szintkülönbségek ellenére is ki lehet emelni, és el lehet vezetni. A szivattyúnak tehát a továbbításban van szerepe, a használatával elháríthatjuk a szennyvíz útjából az akadályokat, így az zavartalanul el tud jutni a célba, a szennyvízkezelő üzembe.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert szivattyú webáruházunkban többféle alternatívát is talál szennyvízátemelő berendezésekre. Ezeket a szivattyúkat hosszú távon használhatja, méghozzá egyenletes teljesítménnyel és megbízható működéssel. A szennyvízátemelő berendezések természetesen igénylik a karbantartást ahhoz, hogy képesek legyenek a feladatukat maradéktalanul elvégezni. Erre félévente kell sort keríteni, ami alapvetően tisztításból, zsírtalanításból áll, és a szennyvízátemelő berendezések élettartamát és problémamentes működését biztosíthatjuk vele.

Amennyiben kérdése van termékeinkről, megadott elérhetőségeinken felteheti őket!

 

A kül- és beltéri szennyvízátemelők szerepéről bővebben

Nem egy ingatlantulajdonos küzd otthona előnytelen elhelyezkedésével, ugyanis sok családi ház épült olyan telekre, ami igencsak mélyen fekvő területnek számít, így többek között a csatorna és lefolyórendszer sem kerülhet bármilyen módon kiépítésre. Ezen telkek esetében a szennyvízelvezetés jelenti a legtöbb problémát, ugyanis a hagyományos, gravitációs szennyvízelvezető rendszer megtörik a mélyen fekvő területek esetében, vagyis a szennyvíz keletkezési és elfolyási helye között valamilyen megoldással meg kell emelni a keletkezett szennyvizet.

Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, ne essen kétségbe, hiszen a kül- és beltéri szennyvízátemelőkkel megoldható ez a szituáció, ugyanis a szerkezetek szerepet játszanak a csatornaszint alatti szennyvízelvezetésben, így semmilyen fennakadás nem keletkezhet háztartásában. Fontos tudni a beltéri szennyvízátemelőkkel kapcsolatban, hogy csak a konyhából, a fürdőszobai mosdóból és a zuhanytálcáról érkező szennyvizet képesek átemelni, azaz a nem fekáliás hulladék kezelésére alkalmasak!

Választékunkból előregyártott kül- és beltéri szennyvízátemelőket vásárolhat, bátran nézzen körül! Ha bármilyen kérdés felmerülne a termékekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mélykútszivattyú rendszerek indítása, tavaszi karbantartása

Mélykútszivattyú rendszerek indítása, tavaszi karbantartásaAmint vége a télnek, újra elkezdődhetnek a kerti munkák, velük együtt pedig a locsolás is. Ideje felébreszteni a téli álomba helyezett szivattyúkat és megkezdeni a tavaszi karbantartást. Azoknak, akik nem tudják, mit és hogyan csináljanak ahhoz, hogy ne okozzanak kárt a szivattyúban, íme, egy tömör összefoglaló a tavaszi teendőkről.

A mélykútszivattyúk tavaszi karbantartása tulajdonképpen a teljes berendezés tüzetes átnézést jelenti. Minden alkatrészt és elemet nézzünk meg alaposan, és ellenőrizzük, hogy a tél során nem érte-e őket sérülés, nem fagytak-e el. A szennyeződéseket tisztítsuk le, ahol szükséges állítsunk a berendezésen. Az igazi tesztet mégis a mélykútszivattyú indítása fogja  jelenteni. Amikor a mélykútszivattyút elindítjuk és működni kezd, úgyis akkor fogjuk látni és megtapasztalni, hogy rendellenesen működik, vagy sem.

Keressen minket bizalommal honlapunkon megadott elérhetőségeinken, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Szakmai tanácsadással, szervizzel és karbantartással kapcsolatban is fordulhat hozzánk!

 

Mire kell figyelnie a búvárszivattyú beszerelésekor?

Mire kell figyelnie a búvárszivattyú beszerelésekor?Manapság rengeteg háztartásban fellelhetők a búvárszivattyúk, amelyeket bizonyos esetekben a tulajdonosaik nem igazán tudnak megfelelően használni, ugyanis utólag, szakember bevonásával mindig kiderül, hogy a búvárszivattyú szerelésekor a felhasználók néhány tényezőre nem figyeltek oda. Ezekről fontos időben tájékozódni, így nemcsak a rendeltetésszerű használat garantált, hanem a berendezés hosszú távú élettartama is.

A legfontosabb, hogy figyeljen arra, hogy a búvárszivattyút engedje le a kút fenekéig, és utána húzza felfelé egy keveset, közben pedig a helyét folyamatosan változtassa körkörös irányban, hogy minden helyet érintsen az adott területen. Ez előtt a búvárszivattyú köré szúnyoghálót is tekerhet, így a szemcsés szennyeződések nem tömítik el a berendezést. Ne feledkezzen meg a búvárszivattyú védelméről sem a beszerelés előtt, ugyanis ez jelentős mértékben megnöveli a berendezés élettartamát, ehhez pedig vásárolhat motorvédőt.

Ha kérdései lennének a búvárszivattyúkkal kapcsolatban, vagy új berendezésre lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

Milyen célokra alkalmas még az ellenáramoltató szivattyú?

Milyen célokra alkalmas még az ellenáramoltató szivattyú?Manapság a medencékhez számtalan szivattyútípusból válogathatnak a vásárlók. A kínálatból az ellenáramoltató szivattyúk a lehető legtöbbet képesek biztosítani!

Az ellenáramoltató szivattyúk ideális választásnak bizonyulnak, ha a vásárló azt szeretné, hogy a medencéje teljes mértékben ki legyen használva, főként az úszást illetően. Ha kedveli a sportot, de úgy gondolja ehhez nem elég nagy a medencéje, vagy a medence mérete megfelelő, de nem szeretne faltól falig tempózni, ideális megoldást jelent az ellenáramoltató szivattyú. A gépek folyamatos úszást tesznek lehetővé akár már 3 méteres medencében is! Két fajta berendezés létezik: a beépíthető és a függesztett. Utóbbi jó megoldás a föld feletti medencékhez, a beépített ellenáramoltató szivattyú pedig olcsóbb megoldást kínál a medencetulajdonosoknak az élvezetesebb úszáshoz.

Ha Ön is szeretne ellenáramoltató szivattyút használni medencéjéhez, fedezze fel kínálatunkat! Ha termékeinkről további információkra lenne szüksége a vásárlás előtt, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.
Webáruház, Design - Copyright © 2021 IDEASOL Magyarország Kft. Minden jog fenntartva.

Szivattyu.lap.hu | Kutfuras.lap.hu | Szivattyú-Wikipédia
Impresszum és Tárhely Szolgáltató