Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hírek

A fúrt kút búvárszivattyúval válik teljes körűen használhatóvá!

BúvárszivattyúA búvárszivattyú nagy mélységből is képes a felszínre hozni nagy mennyiségű vizet, ezért alapvető kiegészítőnek számít fúrt kutakhoz. Szerezze be Ön is! 

A tavalyi, aszályos nyár után sokan döntöttek a kútfúrás mellett annak érdekében, hogy többet ne jelentsen gondot a hosszú csapadékmentes időszak sem. A kerttulajdonosok többsége elborzadva nézte a szárazságot, a növények sínylődését, ám egy saját kúttal könnyedén megoldható a locsolás. Fontos azonban, hogy a kúthoz egy megbízható búvárszivattyú is szükségeltetik, amivel a felszínre hozható a víz. 

A búvárszivattyúkról tudni kell, hogy a víz alá merülve működtethetők, vagyis a kútban a vízszint alatt kell őket elhelyezni. A berendezések előnye, hogy nagyobb emelési magasságra képesek, így még az olyan területeken is gond nélkül használhatók, ahol a vízszint mélyen (9 méternél mélyebben) van. Emellett magas a teljesítményük, vagyis jelentős mennyiségű vizet képesek felhozni. 

Fontos, hogyha belevág a kútfúrásba, akkor semmiképp se kapkodja el a búvárszivattyú beszerzését, ugyanis egy rosszul megválasztott berendezés rengeteg idegeskedést eredményez és nem utolsó sorban többletkiadást is jelent. A kiválasztás során többek között figyelembe kell venni a kút várható vízhozamát és az emelési magasságot is. Ha bizonytalan, bátran kérje ki szakember véleményét! 

A búvárszivattyúval teljes körűen kihasználhatóvá teheti fúrt kútját. Amennyiben Ön is most döntött úgy, hogy belevág a kút kiépítésbe, ne habozzon, keresse fel cégünket a megfelelő búvárszivattyúért! Gondoskodjon előre növényei túléléséről az aszályos időszakban is, szerezzen be olyan be olyan berendezést, amivel könnyedén a felszínre hozhatja a nagy mélységben lévő vizet is! 

Ha felkeltettük az érdeklődését a búvárszivattyúk iránt, de további kérdése merült fel a működésükkel kapcsolatban vagy segítséget szeretne kérni az ideális típus kiválasztásához, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Vízforgató szivattyú: egyszerű opció a tiszta medencevízhez

vízforgató szivattyúSzeretne egyszerűen gondoskodni a tiszta medencevízről?Ne feledkezzen meg a vízforgató szivattyú alkalmazásáról, tekintse meg kínálatunkat!

A medence karbantartás egyik lényeges része a víztisztítás. Elhanyagolása igen kockázatos, ugyanis a szennyeződéssel teli medencevíz komoly egészségügyi problémákat eredményezhet. Többféle bőrfertőzés is kialakulhat a fürdőzőknél, ezen kívül pedig a külső hallójárat gyulladását is eredményezhetik a nem megfelelő körülmények.

A medencevíz tisztítása megfelelő gépészet nélkül igen körülményes, ráadásul még jelentős összeget is felemészthet, hiszen a koszos, szennyeződéssel teli vizet így csak a teljes cserével lehet orvosolni. Amennyiben az emberek szeretnének spórolni, és folyamatosan biztosítanák az ideális, kockázatmentes körülményeket a fürdőzéshez, elengedhetetlen a vízforgató szivattyú alkalmazása.

A vízforgató szivattyú költséghatékony, komfortos megoldást biztosít a medencevíz tisztításához, karbantartáshoz. A készüléknek köszönhetően nem kell ahhoz teljes vízcserét alkalmazni, hogy az ember gondtalanul fürdőzhessen a medencében. A gép folyamatosan gondoskodik a kristálytiszta minőségű medencevízről, amely sokkal vonzóbb is a fürdőzők számára. Érthető, hogy az emberek szívesebben mártóznak meg a kifogástalan környezetben, hiszen tudják, hogy nincsenek kitéve egészségügyi veszélyeknek.

Ennek alapján a medence kialakításakor nem szabad megfeledkezni a vízforgató szivattyúról, mert ellenkező esetben a medence jóval több bosszúságot, kellemetlenséget fog okozni, mint örömöt.

A kínálatunkban kiváló készülékekkel találkozhatnak a vevők, amelyek százszázalékban megfelelnek a kor és szakmai követelményeknek. Hibátlan teljesítményűek, hatékonyan végzik a munkájukat, sokáig kiszolgálják a felhasználókat.

Válassza Ön is az előnyösebb alternatívát a medence karbantartáshoz, így számos kényelmetlenséget megakadályozhat! Ha bővebb információkra lenne szüksége a készülékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hogyan készítse fel a mélykútszivattyút a télre?

mélykútszivattyúmélykútszivattyúval nagy mélységből is a felszínre hozhatja a vizet, így a növényei nem sínylik meg az aszályt. De mi a teendő a berendezéssel télen? 

Az elmúlt években sajnos nem volt ritka az aszály, idén pedig főleg hatalmas gondot okozott az országos, több hónapig tartó szárazság. Mindenhol sínylődő, kiszáradt fák, kiégett növények szegélyezték az utakat és a kerttulajdonosok is megszenvedtek a növényeik életben tartásával. Szerencsére ma már elérhető áron lehet kapni mélykútszivattyút, amivel könnyebben át lehetett vészelni az aszályt. 

Sokan éltek is a lehetőséggel és vásároltak mélykútszivattyút, azonban fontos, hogy ezeknek a berendezéseknek a téliesítéséről időben gondoskodni kell. Ön is beruházott egy ilyen készülékbe? Olvasson tovább, mutatjuk, hogyan téliesítse, hogyan előzze meg a fagy okozta károkat! 

A szivattyú téliesítését be lehet iktatni akár már közvetlenül a locsolási szezon vége után, vagyis ősz elején, közepén, de legkésőbb az első fagyok előtt sort kell keríteni rá. Először is áramtalanítani kell a berendezést, le kell csatlakoztatni a szívószálról és a nyomóoldalról és a leeresztő csavart használva vízteleníteni kell. Fontos, hogy a víztelenítés során alapos munkát végezzen, hogy ne maradjon folyadék a belső részekben sem, hagyjon neki időt kifolyni! 

A mélykútszivattyú téliesítése nem tart sokáig és nem is bonyolult feladat. A víztelenített berendezést tárolja száraz, fagymentes helyen és csak akkor üzemelje be tavasszal, amikor már biztosan nem fog fagyni! Így megelőzheti, hogy kárt okozzon benne a jég és megalapozhatja, hogy a szivattyú hosszú éveken át problémamentesen működjön. A mélykútszivattyú igen praktikus berendezés, de a megfelelő használatról és a téliesítéséről gondoskodni kell. 

Amennyiben további kérdése merült fel a témával kapcsolatban vagy éppen mélykútszivattyú vásárlása előtt áll, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek és válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

A benzinmotoros szivattyúkról bővebben

benzinmotoros szivattyúkA benzinmotoros szivattyúk jellemzője, hogy elektromos áram nélkül képesek működni, ám ezen túl számos tulajdonságukban különböznek egymástól.

A benzinmotoros szivattyúk különböző típusainak felépítése hasonló: a szivattyútestet gyakorlatilag egybeépítik a motorral - ami lehet kizárólag benzinnel, vagy benzinnel és gázzal működő -, és mindezt egy csővázkerethez rögzítik, a motor közvetlenül hajtja a szivattyúházban lévő, acél öntvényből készül járókereket, az acélöntvényből készült diffúzor biztosítja a folyadék sebességének növelését, az alul elhelyezkedő szívócsonk és a felső nyomócsövek csonkja pedig szabványos menettel készül - ezeket leszámítva azonban csak különbségeket találhatunk, amelyek a működést, a felhasználás módját, illetve annak helyét is meghatározzák.

A benzinmotoros szivattyúk esetében fontos jellemzők a szívás mélysége, a készülék szívás helyétől mért távolsága, az emelési magasság és távolság, a szívó és nyomócső átmérője és a szűkítő idomok típusa - ám a sor még korántsem ért véget ezekkel.

Fontos, hogy mire szeretnénk használni a benzinmotoros szivattyút, hiszen csak így érdemes azt megvásárolni; egy nem megfelelő működésű szivattyú ugyanis nem lesz képes ellátni a számára kijelölt feladatot, és ezért nem lehet hibáztatni; egyszerűen nem arra készült. Éppen ezért fontos, hogy tudjuk, melyik feladatra melyik szivattyú lesz alkalmas.

Az átemelő szivattyú lehetővé teszi nagy mennyiségű folyadék szállítását, viszont nem képes nagy nyomás előállítására. Az úgynevezett zagyszivattyú ennek speciális változata; ez lehetővé teszi a szilárd anyagokkal - pl. törmelékkel - szennyezett folyadék szállítását is, és könnyen szétszerelhető, illetve tisztítható, a nyomószivattyú viszont az előző típushoz képest nagy emelőmagasságot és nyomást tud biztosítani.

Érdemes tudni, hogy a benzin-gáz üzemű szivattyúk két üzemanyagrendszerrel is rendelkeznek, ezért az üzembiztonságuk jobb, a károsanyag-kibocsátásuk is kedvezőbb, alacsony az üzemeltetési költségük is, és emellett akár 20 órás üzemidőre is képesek egyetlen feltöltéssel.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a benzinmotoros szivattyúk iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Szennyvízszivattyú: mit érdemes tudni róla?

SzennyvízszivattyúkSzennyvízszivattyúk széles választékával várjuk - vásárolja meg nálunk új berendezéseit!

szennyvízszivattyú a szivattyúk speciális típusa, aminek teljesítenie kell a szennyvíz mozgatásával kapcsolatos elvárásokat. Három alapvető változatot különböztetünk meg: a vágókéses, az átemelő és a szabad átömlésű szennyvízszivattyúkat; ami közös bennük, az a nagy teljesítmény.

Fontos, hogy különbséget kell tenni a szennyvíz és a szennyezettvíz között; az előbbi főleg a fekáliát is tartalmazó, háztartási szennyvizet jelenti, az utóbbi viszont nem tartalmaz fekáliát, illetve csak enyhén szennyezett - ilyen például a mosogatóvíz. A szennyvízszivattyú az előbbi mozgatását végzi úgy, hogy még a nagyobb méretű, szilárd szennyeződések se legyenek képesek elakadást okozni.

Szennyvízszivattyú vásárlása előtt mérlegelni kell, hogy milyen mennyiségű szennyvizet kell megmozgatni, illetve milyen magasságba kell azt eljuttatni, vagyis, hogy a leendő szivattyú mekkora kapacitással és emelőmagassággal kell, hogy rendelkezzen. Amennyiben a választott szivattyú nem felel meg az elvárásoknak, mindenképp olyat kell vásárolni, ami teljesíti azokat, illetve van lehetőség szennyvíz-átemelő vásárlására is, ami kiegészítheti a szennyvízszivattyút. A szennyvíz-átemelők hasonlóan működnek, mint a szennyvízszivattyúk, ám jóval nagyobb emelőmagassággal rendelkeznek.

Kínálatunkban természetesen a szennyvízszivattyúk is helyet kaptak, méghozzá többféle változatban, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt, de, ha mégsem lenne elegendő az emelőmagasság, szennyvíz-átemelőket is kínálunk. Termékeink minősége kiváló, áraink pedig kedvezőek, ezért, ha szennyvízszivattyúra van szüksége, érdemes azt tőlünk beszereznie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szennyvízszivattyúk iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ellenáramoltató szivattyú: az úszás élménye kis medencében is

ellenáramoltató szivattyúAz ellenáramoltató szivattyú segítségével még egy kisebb méretű medence is használható úszásra, az izomzat karbantartására, vagy akár rekreációra is.

Az úszás egészséges, minden egyes izmot megmozgat, és a segítségével még súlyosabb sérülésekből is könnyebb a felgyógyulás, azonban otthon szinte lehetetlen megoldani, az uszodák pedig többnyire zsúfoltak, és csak kevesen "szerencsések" annyira, hogy a közelükben található legyen egy. A méretes úszómedencék otthoni megépítése szintén csak kevesen kiváltsága, ám érdemes szem előtt tartani, hogy az otthoni úszás csak szinte megoldhatatlan: egy ellenáramoltató szivattyúval kis túlzással még egy nagyobb fürdőkádból is válhat úszómedence!

Talán nem is annyira kicsi a fenti túlzás, de jól szemlélteti, mennyire hatékony is lehet egy ellenáramoltató szivattyú, ugyanis valóban elég egy akkora medence is az úszás élményéhez, amekkorában egy ember kényelmesen ki tud nyújtózni, és nem éri el a szélét sem lábbal, sem kézzel. Az ellenáramoltató szivattyú olyan áramlást hoz létre a medencében, amellyel szemben úszva gyakorlatilag egy helyben lehet maradni.

Persze az úszási teljesítmény emberenként eltérő: egy versenyúszónak más erősségű áramlatra van szüksége, mint egy átlagembernek, tehát az ellenáramoltató szivattyúk teljesítménye is többféle lehet, illetve vannak egyes típusok, amelyek esetében az érték változtatható az aktuális igényeknek megfelelően.

Amennyiben Ön is kisebb méretű medencével rendelkezik, de szeretne az otthonában úszni, válasszon ellenáramoltató szivattyúink közül! Többféle típust forgalmazunk, melyek mindegyike tökéletesen alkalmas a rá kiszabott feladatra, csupán a teljesítményük eltérő, ezért vásárlás előtt érdemes alaposabban utánanézni a specifikációnak. Ha felkeltettük az érdeklődését az ellenáramoltató szivattyúk iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Nyomásfokozó szivattyúval nem okozhat gondot a locsolás!

Nyomásfokozó szivattyúkNyomásfokozó szivattyúk hatalmas választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron, garanciával! Forduljon hozzánk, ha gondjai vannak a víznyomással! 

A forró nyári napokon mindig rengeteg víz fogy, hiszen az emberek hűsölni szeretnének, ezért feltöltik a medencéket, de ilyenkor a növényeknek is sűrűbben van szükségük locsolásra. Ha nem szeretnénk, hogy teljesen kiszáradjon a kert, akkor érdemes legalább néhány naponta alaposan meglocsolni mindent. Ez azonban nem feltétlenül olyan egyszerű, mert éppen a nagy vízigény miatt ilyenkor gyakran előfordul, hogy túl alacsony a nyomás a rendszerben és csak nagyon lassan folyik a slagból a víz. Szerencsére van megoldás, mégpedig az, hogy egy nyomásfokozó szivattyút telepítünk a rendszerbe. 

nyomásfokozó szivattyú, ahogyan a nevében is benne van, a víznyomás növelésére lett kifejlesztve. Ideális megoldást nyújt olyan esetekben, ha a csapot megnyitva nagyon kis nyomást észlelünk, ezért nehézkessé válik nem csak a mosakodás, hanem akár a medence megtöltése vagy a kert locsolása. Az öntözés olyan tevékenység, ami nem végezhető el alacsony víznyomással, főleg, ha speciális szórófejet használunk például a gyep locsolásához. A nyomásfokozó szivattyú megszünteti az ezzel kapcsolatos problémákat. Érdemes beszerezni, ha előfordult már olyan, hogy túl kicsi volt a víznyomás és ez akadályozta a napi rutinfeladatokat vagy bármilyen téren kellemetlenséget okozott. 

Cégünk nyomásfokozó szivattyúk széles választékát biztosítja. Megfizethető árakkal és megbízhatóan működő berendezésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, és természetesen szívesen segítünk a megfelelő berendezés kiválasztásában is. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük és azt fontolgatja, hogy nyomásfokozó szivattyút vásárol, ne menjen tovább! Bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Készséggel segítenek Önnek mindenben, illetve válaszolnak a felmerülő kérdéseire. Válassza Ön is a megbízhatóságot, keressen fel minket, ha szivattyúra van szüksége! 

Önfelszívó szivattyú a gazdaságos öntözésért

önfelszívó szivattyúAz önfelszívó szivattyú nem hiányozhat a kertből, ha idén Ön is az öntözés gazdaságosabb formájára vált. Nálunk professzionális készülékekből válogathat!

Minden kerttulajdonos jól tudja, hogy nyáron jelentősen megemelkedik a vízhasználat, ami az egyre dráguló vízdíj mellett nehezen tartható fenn. Természetesen van okosabb és költségtakarékosabb megoldás, nem meglepő hát, hogy évről-évre egyre többen döntenek kútfúrás mellett. Ahhoz, hogy teljes legyen a rendszer, szükséges egy önfelszívó szivattyú is, hiszen ez teszi gondtalanná az öntözést. A kérdés csak az, hogy milyen szempontok mentén érdemes elindulni, ha vásárlásra kerül sor?

Az önfelszívó szivattyú kiválasztásánál a legfontosabb, hogy honnan és milyen mélyről kell kinyernie a vizet a készüléknek, figyelembe kell venni ezen kívül a terület adottságait is. Ezek alapján az emelőmagasság, a térfogatáram és a teljesítmény mind fontos, amikor a műszaki adatok között böngésznek az érdeklődők. A terepviszonyoktól függetlenül pedig lényeges szempont, hogy a szivattyú strapabíró és megbízható legyen, továbbá nem elhanyagolható a csekély karbantartási igény sem.

Ha úgy döntött, hogy ezen a nyáron már saját kútból fog öntözni, rendeljen önfelszívó szivattyút tőlünk! Az általunk kínált készülékekben garantáltan nem fog csalódni, a választásban pedig szívesen segítenek szakértőink. Várjuk megkeresését!

A vízforgató szivattyú nélkülözhetetlen kiegészítője a medencének!

Vízforgató szivattyúkVízforgató szivattyúk nagy választékban, megfizethető áron. Forduljon Ön is hozzánk, szerezze be tőlünk a medence tisztán tartásához szükséges készüléket!

Már nem kell sokat várni a nyárra, nyakunkon a medenceszezon! Ez remek hír annak, akinek van saját medencéje, de fontos, hogy mielőtt használni kezdjük, gondoskodjunk a megfelelő vízminőségről. Ebben nyújtanak segítséget a vízforgató szivattyúk

A medence vize, ha nincsen mozgatva, rendkívül gyorsan elkezd algásodni és ideálissá válik a baktériumok elszaporodásához, így rövid időn belül le kell cserélni. A jelenségnek vagy vegyszerekkel vagy vízforgató szivattyúval vehetjük elejét. Fontos, hogy a vízforgató szivattyú vásárlásánál elsősorban a berendezés teljesítményét vegyük figyelembe, vagyis, hogy hány köbméter víz forgatására van szükségünk. 

Cégünk széles választékban kínál megbízhatóan működő, megfizethető árú vízforgató szivattyúkat, kisebb és nagyobb medencékhez is. Amennyiben Ön is a vásárlás mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal a berendezésért! 

A mélykútszivattyú ásott kutakhoz tervezett szivattyú!

MélykútszivattyúMélykútszivattyúval a kutak vizének szivattyúzása eredményes lesz! Az ásott kutakhoz kifejezetten ezt a szivattyú típust ajánljuk!

A mélykútszivattyúkat olyan kutakhoz tervezték, amikben más típusú szivattyúkat nem lehet vagy csak nehezen telepíteni és használni. Ezeknek a szivattyúknak a teste hosszúkás és keskeny, kis átmérővel, ennek köszönhetően a szűkre méretezett ásott kutakba is beférnek. A mélykútszivattyúk biztonságosan működnek, jól teljesítenek és a hosszú használat alatt sem mennek tönkre a víz alatt. Nem rozsdásodik, nem kopik, homoktűrő, könnyen kezelhető, kevés karbantartásra van szüksége, sőt energiatakarékos is. Egy ideális mélykútszivattyúra ezekből az állításokból mind igaz.

A szivattyú áruházunkban a kerti, ásott, fúrt kutakhoz alkalmas berendezésekből tudnak válogatni az érdeklődők. A kerti öntözést és az egyéb, vizet igénylő munkákat el tudja végezni, ha jól felszerelt kutat használ! Az általunk forgalmazott termékekről érdeklődjön az elérhetőségeinken, kollégáink hamarosan válaszolnak!

Búvárszivattyúk feladatra szabva!

BúvárszivattyúkBúvárszivattyúk időtálló minőségben, többféle kivitelben kaphatóak! Nálunk minden feladatra van professzionális gépészeti eszköz, rendeljen bátran!

Sokféle célra alkalmazzák a búvárszivattyúkat, kiválóak olyan mindennapi teendőkhöz, mint amilyen az öntözés, de rendkívüli esetekben is megállják a helyüket, például akkor, ha a pince kiürítését kell megoldani. Népszerűségük megbízható működésükben és csekély karbantartási igényükben rejlik, ám tudni kell azt is, hogy csak akkor lehet számítani rájuk, ha az adott feladatnak megfelelően vannak kiválasztva.

búvárszivattyúk kiválasztása során olyan szempontokat kell figyelembe venni, mint amilyen a teljesítmény, a térfogatáram, valamint az emelőmagasság. Szintén fontos, hogy milyen közeget fog szállítani a gépészeti eszköz, ezzel összefüggésben elsősorban a homoktűrő képességet kell megvizsgálni a választásnál.

Ha Önnek is szüksége van egy búvárszivattyúra, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig bizonytalan a választásban, kérje bátran szakértőink segítségét! Forduljon hozzánk bizalommal, és használjon Ön is a faladatra szabott, színvonalas gépészeti eszközt!

Szűrő-vízforgatók az újabb strand szezonra!

szűrő-vízforgatókA szűrő-vízforgatók a medence vizét kristálytisztává teszik, annak leengedése nélkül. Kezdődjön a strandszezon felújított medence berendezéssel!

A medence vizének megszűrése, a tisztítás a természetes folyamatokat utánozza. A beszennyeződött vizet a szűrő-vízforgatók állandóan mozgásban tartják és a berendezés típusától függően átszűrik egy bizonyos fajta anyagon. A természetben ez az anyag a homok, de egy mesterséges szűrőben más is lehet ez az anyag. A szűrő-vízforgatókban a homok mellett lehet darált üveg vagy pedig papír is a szűrőközeg.

A családi medencék, gyerekmedencék maximálisan higiénikus vizéhez nélkülözhetetlen egy megbízható medencetechnikai felszerelés. Készüljön velünk a közelgő szezonra, ellenőrizze a medence víztisztító berendezését és ha már elavult, meghibásodott vagy csak egy újabb modellt szeretne, akkor vásárolja meg a kínálatunkból! A szűrő-vízforgató berendezések kínálata teljesítményben és árban is több kategóriát jelent. Örömmel segítünk választani, ha felkeresi kollégáinkat telefonon vagy pedig üzenetben!

Mélykútszivattyúval a tökéletesen kezelhető kútért

MélykútszivattyúkMélykútszivattyúk nagy választékával, kedvező árakkal és megbízható berendezésekkel várjuk! Forduljon hozzánk, ha új kút kialakítását fontolgatja! 

Egy fúrt kút rendkívül hasznos minden kertben, aminek az előnyeit megéri maximálisan kihasználni. A kútnak köszönhetően bármikor öntözhetünk, nem kell tartani a növények kiszáradásától, de nem a drága ivóvizet kell erre a célra használnunk. Azonban ahhoz, hogy a kút előnyeit ki lehessen használni, érdemes mélykútszivattyút beszerezni. 

mélykútszivattyú, ahogyan a nevéből is kiderül, azokban az esetekben használható, amikor a vizet nagyobb mélységből kell a felszínre hozni. Ennek köszönhetően olyan területeken is lehetővé válik a kút használata, ahol nem a felszínhez legközelebbi rétegekben található a víz, hanem mélyebbre kell fúrni. 

Cégünk nagy választékban, kedvező áron kínál mélykútszivattyúkat, érdemes hozzánk fordulnia, ha egy új kút kialakítását fontolgatja. Amennyiben további kérdése merült fel, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen állunk rendelkezésére! 

Szintkapcsolók minden rendszerhez!

SzintkapcsolóSzintkapcsolóra számos helyen lehet szükség, épp ezért kínálatunkban is számos változat található, hogy mindenki igényeinek megfelelhessünk.

szintkapcsoló egy egyszerű szerkezet, amivel mindenki találkozott már: egy kis méretű, leegyszerűsített változata állítja meg a WC-tartály feltöltődését, amikor a víz eléri benne az előre beállított szintet. Ugyanerre a mechanizmusra azonban számos más helyen is szükség van, csupán a kialakítás és a méret eltérő; például a ciszternák, a szennyvízszivattyúk, az átemelő szivattyúk és az úszómedencék esetében is érdemes szintkapcsolót beépíteni a rendszerbe. Éppen ezért nálunk is beszerezhetőek a szintkapcsolók, méghozzá számos típusban, egyszerűen és kedvező áron!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szintkapcsolók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Szűrő-vízforgatók korszerű, megbízható kivitelben! 

Szűrő-vízforgatókSzűrő-vízforgatók modern kivitelben. Minőségi termékeinkkel a medencevíz kifogástalan lesz, ismerkedjen meg a választékunkkal, rendeljen kínálatunkból!

Egyes régi szűrő-vízforgató berendezések már nem képesek megfelelően ellátni a feladataikat. Egyre többször szorulnak javításra, és sajnos a szennyeződésekkel sem tudnak megbirkózni. Ezektől a készülékektől sokan szeretnének megválni, a kérdés már csak az, hogy honnan szerezzék be az új gépet? Amennyiben Ön erre még nem kapott választ, nézzen körbe a kínálatunkban!

Nálunk kiváló minőségű szűrő-vízforgató berendezésekkel találkozhatnak a vásárlók, amik garantáltan nem okoznak csalódást. Maximálisan megfelelnek a manapság felmerülő követelményeknek, megbízhatók, óriási segítséget nyújtanak a medencevíz tisztításában. A modern készülékekkel könnyedén biztosíthatja a tiszta, higiénikus körülményeket a fürdőzéshez.

Váltson Ön is mihamarabb új, modernebb berendezésre, és szerezze be tőlünk az új készüléket! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Vízforgató szivattyúk medencetisztításhoz

Vízforgató szivattyúkVízforgató szivattyúk kis méretű és közepes medencékhez is kaphatóak! Vízforgatáshoz a Silen szivattyúkat ajánljuk!

A fürdésre, úszásra, több évszakban is aktívan használható medence vizét egy egész rendszer tartja tisztán. A csere nélkül is tiszta vizet többek között a vízforgató szivattyúk használatával is biztosítani lehet. A vízforgató szivattyúk működésének lényege, hogy a medencébe töltött vizet forgatják és keringetik folyamatosan. A keringetés közben a medence vize áthalad a szivattyún, ami nemcsak megszűri, hanem vegyszeres átmosásnak is aláveti. Ez a procedúra gondoskodik arról, hogy a víz kosz, baktérium és algamentes maradjon vízcsere nélkül is.

A Silen vízforgató szivattyúk minőségi polypropilén és rozsdamentes alkatrészekből állnak, anyaguk és tervezésük lehetővé teszi, hogy hosszú távon és az elvárt szinten el tudják látni a kijelölt feladatukat a víztisztítást. Miközben teljesen tiszta medence vizet biztosítanak, a zajos működésükre sem lehet panasz, mert minimális hangot adnak vízforgatás közben!

A benzinmotoros szivattyú az ipari szivattyúzás királya! 

Benzinmotoros szivattyúkBenzinmotoros szivattyúk nagy választékban, megbízható cégtől, kedvező áron, online rendelési lehetőséggel! Forduljon hozzánk megbízható berendezésért! 

A szivattyú vásárlás nem feltétlenül könnyű feladat, hiszen napjainkban széles választék várja az érdeklődőket. De hogyan érdemes közülük választani? Vajon az elektromos vagy a benzinmotoros szivattyú éri meg jobban? 

A benzinmotoros szivattyú nagy előnye az elektromos árammal működtethető társaival szemben, hogy sokkal nagyobb víztömeg megmozgatására képes. Például az elárasztott pincék kiszivattyúzásához szinte mindig a benzinmotoros szivattyúkat használják, ráadásul ezek a berendezések sokkal mobilabbak is, hiszen nem szükséges áramforrás a működésükhöz. Természetesen a szállításuk során számolni kell a nagy súllyal és a komoly fizikai mérettel. A benzinmotoros szivattyúk nagy előnye még a költséghatékony működtetés. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért a benzinmotoros szivattyúkkal kapcsolatban! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken! 

Önfelszívó szivattyú: a kert öntözésének hatékony eszköze

Önfelszívó szivattyúkÖnfelszívó szivattyúk széles választékban, elérhető áron, online vásárlási lehetőséggel - oldja meg egyszerűen a kert öntözését!

Az önfelszívó szivattyúkat kis méretük, könnyű kezelhetőségük, illetve viszonylag alacsony teljesítményük okán főként a ház körül, elsősorban a kertek öntözéséhez használják azokon a területeken, ahol a vezetékes ivóvíz nem, vagy csak korlátozottan érhető el. Az önfelszívó szivattyúk legtöbbje az úgynevezett JET rendszert használja, így a felszívási teljesítmény nagyjából 8-10 bar, a maximális mélység pedig 8-9 méter lehet. A használatuk egyszerű, hiszen csupán fel kell tölteni őket vízzel, majd indíthatóak is, ám fontos, hogy ne keverjük össze az önfelszívó szivattyút a búvárszivattyúval, azaz e típus nem merülhet a víz alá, hanem a felszínen kell elhelyezni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az önfelszívó szivattyúk iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Szennyezettvíz szivattyúk használata a háztartásban

szennyezettvíz szivattyúkA szennyezettvíz szivattyúk használatával a ház körüli vizek szivattyúzása megbízhatóan történhet meg. Az ilyen berendezések működtetése csak bizonyos típusú vizek szivattyúzására alkalmas. Különbséget kell tenni a szennyvíz és a szennyezettvíz között. Az előbbi főleg a fekáliát, háztartási szennyvizet jelenti, de a szennyezettvíz nem tartalmaz fekáliát, illetve csak enyhén szennyezett.

A szennyezettvíz szivattyúk segítségével mindenféle vizet el lehet távolítani, illetve továbbítani, beleértve a háztartásban használt vizet vagy az elöntött helyeken felgyűlt vizet is. A tiszta víz eltüntetéséhez is alkalmas egy ilyen berendezés, például kerti medencék leengedéséhez is használható. A kármentesítés kiváló eszköze a ház körül a szennyezettvíz szivattyú, amivel csökkenthető a talajvíz szintje, eltávolítható a beázást okozó vízmennyiség garázsból, pincéből, tárolóból stb.

Vásároljon olyan berendezést, aminek kapacitása, ára és mérete is megfelel az igényeinek! Válogasson nagy szivattyú kínálatunkból!

Az ellenáramoltató szivattyúkkal élménytelibb a fürdőzés!

ellenáramoltató szivattyúAz ellenáramoltató szivattyúkat élményelemek létrehozására lehet felhasználni medencékben.

A medencék, jacuzzik is kiegészíthetőek különböző berendezésekkel, mint a világítás, lépcső vagy a masszírozó, hullámkeltő berendezések is. Az ellenáramoltató szivattyúk használatával a medence vizébe vízsugarat, illetve levegőt fújhatunk a berendezéssel, ami életre kelti a vizet és élménydúsabbá teszi a fürdőzést. Ezekkel a szivattyúkkal azok is számolhatnak, akik a fürdőzés helyett inkább az úszást részesítik előnyben, mert az előszűrő nélküli, nagy teljesítményű szivattyú a vízben hullámokat kelt, amiken lehet úszni is.

Az ellenáramoltató szivattyúkból több modellt is kínálunk a szivattyú webáruházunkban. Keressen minket bizalommal, ha új szivattyút szeretne elérhető áron vásárolni! Az ellenáramoltató szivattyúk lehetnek beépíthetőek vagy függeszthetőek, kisebb és nagyobb medencéhez is talál megfelelő teljesítményű modelleket. A részletekről érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!

A benzinmotoros szivattyú elárasztott pince esetén is segít!

benzinmotoros szivattyúkbenzinmotoros szivattyúk olyan helyen is használhatóak, ahol nincs áram - forduljon értük hozzánk, vásároljon megbízható helyről jó ár-érték arányban!

Nyakunkon a felhőszakadások szezonja, amikor egyik pillanatról a másikra beborul az ég és hirtelen óriási mennyiségű csapadék zúdul le. Ilyenkor gyakori, hogy a csatornák nem tudják olyan gyorsan elnyelni a vizet, mint ahogyan szükség lenne rá, ezért az eső sok pincét, illetve garázst eláraszt. A mielőbbi megoldás érdekében célszerű beszerezni egy benzinmotoros szivattyút.

A benzinmotoros szivattyú olyan helyeken is használható, ahol nem biztosított az áramellátás, ezért remekül megállja a helyét, ha egy elárasztott helyiségből kell kiszivattyúzni a vizet. Sajnos bárhol, bármikor előfordulhat egy komolyabb felhőszakadás, ám a benzinmotoros szivattyúk kedvező áron elérhetőek, így könnyedén felkészülhetünk a szélsőséges időjárásra. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal bővebb információért a benzinmotoros szivattyúkkal kapcsolatban, és vásároljon cégünktől megbízható berendezést! 

Szennyvíz átemelők megbízható minőségben!

Szennyvíz átemelőkSzennyvíz átemelők széles választékban, megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel, megfizethető áron - forduljon hozzánk Ön is! 

Az olyan területeken, ahol nagyobb szintkülönbség van, a megfelelő vízellátás, illetve szennyvíz elvezetés biztosításához mindenképp szükség van speciális eszközökre. Ilyen például a szennyvíz átemelő is, ami az elhasznált víz csatornába juttatásáról gondoskodik. 

Annak érdekében, hogy a rendszer folyamatosan, megbízhatóan működjön, érdemes a magasabb minőségű berendezések közül választani. Rendkívül kellemetlen, ha nem megfelelő a vízellátás, illetve probléma van a szennyvíz elvezetésével. Cégünknél azonban minden szükséges eszköz beszerezhető egy helyről, méghozzá a legjobb minőségben. Megbízható, hosszú élettartamú szivattyúkkal és szennyvíz átemelőkkel állunk Ügyfeleink rendelkezésére, amelyek remekül megállják majd a helyüket.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni termékeinkkel vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel segítenek mindenben! 

Mélykútszivattyúk locsoláshoz, öntözéshez, vízellátáshoz

mélykútszivattyúkmélykútszivattyúk a kutakhoz tervezett szivattyú típusok. A legkülönbözőbb típusú kutakban lehet velük vízhozamot növelni ezzel pedig elérni, hogy az összes víz eljusson a kijelölt helyére. Jó tudni, hogy a fúrt kutak mellett például gyűrűs kutakban is, ásott kutakban is jól működnek ezek a szivattyú típusok.

A mélykútszivattyúk akár 15 méteren is használhatóak, a szükséges mérések után a szűkebb keresztmetszetű helyeken is munkába állíthatóak. Formájuknak, rozsdamentes alkatrészeiknek és kiváló homoktűrő képességüknek köszönhetően akadálytalanul végzik a dolgukat a mélyben. Fontos tesztelni a szivattyúkat, mielőtt munkába állnak, hogy alkalmasak e ívóvíz szivattyúzásra vagy csak szennyvízhez tervezték őket.

mélykútszivattyúk több modellje is elérhető áruházunkban és kedvező áron megvásárolható online. Forduljon kollégáinkhoz bizalommal, ha tájékozódni szeretne az általunk forgalmazott szivattyúkról! A feltüntetett elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velünk és többet megtudni a részletekről.

Nyomásfokozó szivattyúkkal a komfortosabb vízellátásért!

nyomásfokozó szivattyúknyomásfokozó szivattyúk segítenek a komfortosabb ingatlan kialakításában. Minden modern épületben alapvető dolog, hogy kényelmesen használható vizesblokkok könnyítik meg a mosogatást, mosakodást, mosást stb. Magától értetődőnek vesszük, hogy a csap gombját elfordítva máris folyik belőle a meleg vagy hideg víz. De mit történik akkor, ha a csapból éppen, hogy csak csordogál a víz? A víznyomás az oka a jelenségnek. Azokban a vízhálózatokban, ahol a nyomás túl alacsony, a víz sem tud eljutni minden lakásba az elvárt mennyiségben, illetve erősségben.

A megoldást a nyomásfokozó szivattyúk használata jelenti. A nyomásfokozó szivattyúk segítenek abban, hogy a víztározókból a vízhálózatba jutó víz mindenhová eljusson, méghozzá ugyanakkora nyomással. Ebből következik, hogy a több emeletes épületeknél van szükség a nyomásfokozó szivattyúk munkájára, amik több vizet juttatnak a csövekbe és ezzel megemelik a nyomást. A beépíthetőség, az elektromos csatlakozás lehetőségei és a vízfogyasztás jellemzői is befolyásolják, hogy milyen modellre van szükség.

 

 

Búvárszivattyúkkal könnyebb a locsolás!

búvárszivattyúkbúvárszivattyúk a kerti munkák megbízható segítői. A kertek gondozásának egyik legfontosabb feladata nem más, mint a locsolás. A folyamatos, rendszeres időközönként történő öntözéshez nagyobb mennyiségű víz kell, a kert méretéről függően. Virágos kert, hobbi veteményes vagy termelői kert öntözéséhez sem elég néhány locsolónyi víz. A kerti kutak elegendő vízellátást tudnak biztosítani, amiknek a vizéhez legkönnyebben szivattyú használatával lehet hozzáférni.

A locsoláshoz sem lehet akármilyen szivattyút használni, a legelőnyösebb a búvárszivattyúk használata. A búvárszivattyúkat nem szabad összekeverni vagy helyettesíteni a többi típussal. A kialakításuk és a teljesítményük például nem teszi őket alkalmassá arra, hogy szennyeződéseket is továbbítsanak, csakis a vizet képesek vinni, illetve az abban lévő homok egy részét. A hűtés gondoskodik arról, hogy a berendezés bírja az igénybevételt.

Az áruházunk termék választékában több változatban kapható minőségi búvárszivattyúk elérhetőek méghozzá jó áron!

Szennyvíz átemelőkkel megoldható a nehezített szennyvíz elvezetés is!

szennyvíz átemelőkszennyvíz átemelők használatával a felesleges szennyvizet hatékonyan lehet elvezetni. Ezeket a berendezéseket nem kell mindenhová telepíteni, csak ott van rájuk szükség, ahol a hagyományos módon nem lehet kivezetni a keletkező szennyvizet.

szennyvíz átemelők működése hatékony és csendes is, tehát nem jár kellemetlenséggel, ugyanarra képes, mint a rendes szennyvíz elvezető. A berendezés több részből áll, tartozik hozzá szivattyú,szintérzékelő, tartály és visszacsapó szelep is. A szennyvíz átemelők nem csak összegyűjtik a szennyvizet, át is emelik azt és ennek köszönhetően gazdaságosan, probléma mentesen tudják az épületek használata közben keletkezett szennyvizet elvezetni. A szennyvízen kívül további folyadékokat is el lehet vezetni a beépítésükkel, mégpedig mindent, ami a fürdőszobák, mosdók, konyhák használata során keletkezik.

szennyvíz átemelőket különböző méretű és jellegű ingatlanokhoz tervezték, a lakóházaktól az iskolákon át egészen a hotelekig, éttermekig. Ilyen termékeket forgalmazunk jó áron!

A benzinmotoros szivattyúk használata nem igényel áramforrást!

benzinmotoros szivattyúkA szivattyúk típus szempontjából többfélék lehetnek. Az egyes típusoknak megvan a maga erőssége, ami összecseng a vásárlói igényekkel. A benzinmotoros szivattyúk erőssége magában a benzin motoros meghajtásban rejlik. A motor működteti a szivattyút, anélkül, hogy szükség lenne hozzá áramra. Ahol az áramforrástól távol eső helyen kell szivattyú munkáját igénybe venni, ott az elektromos zsinórral nem lehet mit kezdeni. A földeken nincsen konnektor, egy beázott pincében nincsen lehetőség használni az áramforrásokat. Az ideális eszköz minden esetben a benzinmotoros szivattyú.

benzinmotoros szivattyúk megbízhatóan és biztonságosan használhatóak, pusztán a motort kell beindítani és a berendezés máris teszi a dolgát. Öntözés, vízszállítás gyorsan, nagy teljesítménnyel kivitelezhető. Nagy nyomással működő, könnyen szállítható, erős és strapabíró benzinmotoros szivattyúk beszerzésével nem kell B tervet kidolgoznia a vízszállításra.

Keressen minket bizalommal és válogasson áruházunkban forgalmazott szivattyúkból!

Szennyvíz átemelők: hol van rájuk szükség?

szennyvíz átemelőkA szennyvíz átemelők minden olyan ingatlanhoz fontos berendezések, ahol vízellátás van, a vízvezetékrendszer a csatorna hálózatra csatlakozik. A szennyvíz átemelők feladata, ahogyan a nevük is mutatja az, hogy az épület termelte szennyvizet a csatornahálózatba emeljék át és ezáltal gondoskodjanak a hatékony elvezetéséről.

Ebből a típusú épületgépészeti rendszerből mindenhol lehet telepíteni, mert modern technológia alapján készül, tehát hatékony szennyvíz elvezetést lehet megvalósítani az alkalmazásával. Ahol szintkülönbség tapasztalható, ott erre a rendszerre van szükség, hogy a szennyvíz ne jusson vissza az épületbe. A rendszerhez tartozik egy szivattyú, ami egy aknába gyűjtött szennyvizet juttatja el a megfelelő helyre. A szennyvízen túl esővíz vagy felgyűlt belvíz elvezetésére is tökéletesen alkalmas a szennyvíz átemelő. Típusát tekintve lehet szabadon álló vagy az aknába épített, többféle méretben és alapanyagból készülő, a körülményekhez igazodva, extra funkciókkal is ellátott a szennyvíz átemelőHa ilyen terméket keres, nálunk megtalálja!

Vízforgató szivattyú: mit érdemes tudni róla?

vízforgató szivattyúvízforgató szivattyúk leginkább a medencék esetében használatosak, hiszen ezek kapcsán van szükség a víz folyamatos mozgásban tartására. A víz ugyanis koszolódik, a szennyeződéseket pedig nem tüntetik el a fertőtlenítő szerek, ezért szűrőberendezésre van szükség a tisztaság eléréséhez.

vízforgató szivattyú legnagyobb előnye, hogy a medence teljes vízmennyisége áthalad rajta, így gyakorlatilag minden szennyeződést képes kiszűrni a benne található homokkvarc szűrő segítségével. Lényeges azonban, hogy vízforgató szivattyút a medence térfogata alapján válasszunk, mivel egy alacsonyabb teljesítményű és méretű berendezés nem lesz képes a nagyobb medence vizét makulátlanul tisztára varázsolni, míg egy túl nagy teljesítményű gép egyszerűen csak pazarlás lenne.

Amennyiben vízforgató szivattyúra lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat! Többféle típus közül választhat, melyek mindegyike kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Nyomásfokozó szivattyúkkal a tetőtér vízellátása is kifogástalan!

nyomásfokozó szivattyúEgy építkezés vagy éppen felújítás átgondolt tervezést igényel. Mindenre gondolni kell az energiatakarékos kialakítástól elkezdve a víznyomásig. A víznyomás nagysága akkor válik lényegessé, ha szembesülünk annak hiányával vagy alacsony voltával. Első sorban a tetőtérben, magasabban fekvő lakásokban okozhat gondot az alacsony víznyomás, mert a víz nem tud elég magasra jutni. Ennek a jelei a gyengén csordogáló csap vagy a zuhany, amiből nem jön elegendő víz.

A megoldást a nyomásfokozó szivattyú beszerelése jelenti. A nyomásfokozó szivattyú olyan berendezés, ami a víznyomást képes megnövelni és lehetővé teszi, hogy a vízsugarat a megfelelő erősségre állíthassuk.

Nem érdemes egy ilyen berendezésen spórolni, mert hosszú távon a gyenge víznyomás nem komfortos, a fürdőszobában vagy a konyhában végzett tevékenységeket megnehezíti. Keressen minket bizalommal, ha új&

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató