Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Mélykútszivattyúk

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
QP 4A-12 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
183.452 Ft
Nettó: 144.450 Ft
QP 4B-8 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
168.415 Ft
Nettó: 132.610 Ft
QP 4B-12 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
186.080 Ft
Nettó: 146.520 Ft
QP 4B-16 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
203.378 Ft
Nettó: 160.140 Ft
QP 4B-24 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
238.335 Ft
Nettó: 187.665 Ft
QP 4C-9 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
178.187 Ft
Nettó: 140.305 Ft
QP 4C-13 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
199.993 Ft
Nettó: 157.475 Ft
QP 4C-19 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
232.321 Ft
Nettó: 182.930 Ft
QP 4D-8 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
183.077 Ft
Nettó: 144.155 Ft
QP 4D-13 M mélykútszivattyú (O3 motorral)
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
218.415 Ft
Nettó: 171.980 Ft
QX 4C-25 M mélykútszivattyú O3 motorral
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
318.027 Ft
Nettó: 250.415 Ft
QX 4C-32 M mélykútszivattyú O3 motorral
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
376.301 Ft
Nettó: 296.300 Ft
QX 4D-17 M mélykútszivattyú O3 motorral
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
290.589 Ft
Nettó: 228.810 Ft
QX 4D-21 M mélykútszivattyú O3 motorral
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
338.328 Ft
Nettó: 266.400 Ft
QX 4E-8 M mélykútszivattyú O3 motorral
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátá..
241.719 Ft
Nettó: 190.330 Ft

 

Mélykútszivattyúk felhasználása

A mélykútszivattyú felhasználása azokban a háztartásokban fontos, ahol fúrt vagy ásott kút használatával történik a vízellátás biztosítása. A kutak több félék lehetnek a víz felhasználása szerint, legyen szó ivóvízről, öntözésről, fürdésről, a kút típusai e szerint változhatnak, ám a mélykútszivattyú minden fajta kút esetében segíti a vízellátás biztosítását.

A mélykútszivattyú nagyobb vízmennyiség mozgatására, kinyerésére szolgál. A mélykútszivattyú felhasználása széles körű, mind az iparban, mind pedig a háztartásokban, magáncélokra is használható. Legyen szó kisebb méretű kertek vízellátásáról, vagy nagyobb területű földek

öntözéséről, a mélykútszivattyú egyaránt segítségünkre lehet kinyerni a vizet a kútból. A mélykútszivattyú biztonságos megoldás lehet a kútban lévő víz felhasználására.

Ha Önnek is mélykútszivattyúra van szüksége a megfelelő vízellátás biztosítására, forduljon cégünkhöz szivattyú vásárlásáért! Tekintse meg kínálatunkat, melyből szeretnénk kiemelni a QP, QX, illetve QJ típusú szivattyúkat! Válassza ki az Önnek megfelelő mélykútszivattyút és kérdéseivel forduljon hozzák bizalommal!

 

Mélykútszivattyú és fajtái

Szivattyúk közül választhatunk száraz beépítésűt vagy búvárszivattyút, mélykútszivattyút. A száraz beépítésű szivattyú egy esetben használható, mikor az üzemi vízfelszín a szivattyú szíváshatárán belül van. Ezzel az eszközzel nem lehet nagy mélységből szivattyúzni. Erre találták ki a mélykútszivattyút, ami abban nagy segítség, hogy akár hatalmas mélységekből is akadálytalanul felszínre lehet vele szívatni a vizet.

Térjünk rá a fajtákra, amik közül választhat:

  • QP mélykútszivattyú felhasználási területe házi vízellátás, locsolás, víztároló tartályok, illetve ciszterna (víztározó) töltése. Centrifugálisan működik és nagy a homoktűrő képessége (max.: 120g/m3.)
  • QX mélykútszivattyúnak kitűnő a homokszűrése, rendkívül strapabíró és rozsdamentes szivattyúfejjel rendelkezik.
  • QJ mélykútszivattyú közepes szívású, közepes a homoktűrő képessége és centrifugális elven működik.
 

Bízunk benne, hogy segítetségére lehetünk a döntésben, és sikerül kiválasztani azt a fajtát, ami megfelelő Önnek. Ha bármi kérdése van, hívjon minket!

Amit a mélykútszivattyúkról tudni érdemes

A mélykútszivattyúk segítségével a vizet a megfelelő nyomással akármilyen mélységből a felszínre tudjuk hozni. Ahhoz, hogy be tudjuk állítani a kívánt víznyomást és vízmennyiséget, szükséges, hogy olyan szivattyúval rendelkezzünk, melynek a szerkezete erre alkalmas. Napjainkban a mélykútszivattyúk elterjedése azzal magyarázható, hogy a szívóoldal esetében lényegében nulla az esélye a hibalehetőségeknek.

Ha vásárolunk egy mélykútszivattyút, elsősorban azzal kell tisztában lennünk, hogy mekkora nyomásra és vízszállításra számíthatunk. Ezt a rendszer jellegéből deríthetjük ki.

Alábbiakban a QP és QX típusú mélykútszívattyút ismertetjük:

  • A QP és QX mélykútszivattyúk minden egyes alkatrésze különleges figyelemmel készül, miután a megbízhatóságot és a hosszú élettartamot előtérbe helyezve a gyártó cég laboratóruimaiban precízen tesztelték azokat.
  • A szivattyú járókerei és diffúzora technopolimer anyagból készül, amely garantálja a jobb teljesítményt, a hatékonyságot, valamint az ellenállást a rozsdával szemben.
  • A rozsdamentes szivattyú tengely és tengelykapcsoló túlméretezett, hogy jobban ellenálljon a nyomatéki igénybevitelnek.
  • A beépített műanyag lebegő gyűrűk és csapágyperselyek kíváló ellenállóságot biztosítanak a dörzshatások ellen.
  • A technopolimer visszacsapószelep a gyártó cég tesztjei során 600.000 kosütést bírt ki 37 bar (370 m vízoszlop) víznyomáson. A szivattyú-felsőrészek speciális kialakításuknak köszönhetően homoktűrő képessége max.: 120 g/m3.
  • A szivattyú indítónyomatéka alacsony, melynek köszönhetően élettartamuk hosszú, és magas fokú megbízhatósággal rendelkeznek.
  • A visszacsapószelep a szivattyúfejbe van beépítve, hogy megóvja a belső alkatrészeket a vízoszlop, vagy kosütések okozta hatásoktól.


Fő tulajdonságai leginkább az udvari és háztartási vízellátásra teszi alkalmassá, melynek köszönhetően megoldhatjuk a kisebb és nagyobb tömegű víz szállítását egyaránt. A QP vagy QX típusú mélykútszivattyú így tökéletesen alkalmas a kerti locsolásra, víztároló tartályok és ciszternák töltésére vagy akár a ház vízellátásra is.

Ha Ön egy megbízható szerkezetet keres, akkor a QP vagy QX az egyik legjobb választás. Tekintse meg termékeink választékát és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mélykúti szivattyúk és praktikus kiegészítők

Mélykúti szivattyúk és praktikus kiegészítőkFőleg a régebbi idők miatt mikor még nem volt rendesen kiépült vízvezetékrendszer vagy spórolási szempontból, sok háznál találhatók fúrt, ásott kutak. Ahhoz, hogy ezekből megfelelő módon felszállíthassuk a vizet, egy rendesen működő, minőségi szivattyúra van szükségünk.

Cégünk honlapján ehhez szükséges mélykút szivattyúk választékát találja. Ajánlatunkban több fajta mélykútszivattyút is választhat, például QP, QX, QJ vagy QPSP szivattyút, melyek közül segítünk kiválasztani az Ön kútjának megfelelőt!

A jó minőségű mélykútszivattyú mellé érdemes plusz kiegészítőt is vásárolnunk, hogy irányítani tudjuk a szivattyúzást. Ilyen például a GENIO áramláskapcsoló, amely a kút vízmennyisége alapján kapcsolja ki-be a szivattyút.

Más hasznos kiegészítő szivattyúnkhoz a PM12 nyomáskapcsoló. Ezzel a készülékkel áramfelhasználás szempontjából gazdaságosabbá tehetjük szivattyúnkat, mert az eszköz figyeli a nyomásértéket és csak szükség esetén kapcsolja be szivattyúnkat.

Ha minőségi szivattyút szeretne használni otthoni kútjához, válasszon készletünkből, és vásároljon mellé szükséges kiegészítő felszerelést!

 

 

Mi alapján vásároljunk mélykútszivattyút?

Mi alapján vásároljunk mélykútszivattyút?Házunk vízellátását bízhatjuk a közművekre is akár, de nem feltétlenül ez az egyetlen megoldás, ha az öntözéshez vagy egyéb háztartási feladatokhoz keressük a megfelelő forrást. Magyarország egy talajvizekben gazdag terület, pontosan ezért, ha tudjuk, hogy telkünk alatt húzódik ilyen, érdemes kiaknázni a lehetőséget.

Persze szükség van egy eszközre, mellyel a nekünk kellő teljesítménnyel kinyerhetjük a vizet a föld alól, ez pedig nem más, mint a mélykútszivattyú. Nem mindegy, milyen darabot vásárolunk, és a választás során fontos tényező, hogy meghatározzuk azt a mélységet, ahol a vízkészlet található. Érdemes a szükségesnél egy kicsit nagyobb teljesítményűt vásárolni, ami az emelési magasságot illeti. Továbbá nem elhanyagolható szempont a szennyeződés tűrő képesség sem, ezt is szintén a rendelkezésünkre álló vízkészlet határozza meg.

Ha szeretne minden tekintetben minőségi mélykútszivattyúk hatalmas kínálatából vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk kínálatában biztosan megtalálja, amire szüksége van!

 

Minőségi mélykútszivattyút keres? – Jó helyen jár!

Minőségi mélykútszivattyút keres? – Jó helyen jár!A kert rendszeres öntözéséhez a leggazdaságosabb megoldás, ha mélykútszivattyút alkalmaz, hiszen a berendezés képes a föld legmélyebb rétegeiből is kinyerni a vizet, így a mélykútszivattyúnak köszönhetően díjmentesen gondozhatja növényeit.

Mielőtt megvásárolná a berendezést, érdemes tájékozódni a mélykútszivattyúk tulajdonságairól, funkcióiról, ugyanis a választék e téren rendkívül széles, ehhez igazodik mélykútszivattyú kínálatunk is, így számos termék közül válogathat webáruházunkban!

A mélykútszivattyú választékban főként a berendezések teljesítménye alapján lehet könnyedén tájékozódni, de természetesen, ha kérdése lenne a szivattyúkkal kapcsolatban, kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

A széles termékkínálatban megtalálható berendezésekben egy közös tulajdonság van, mégpedig, hogy mindegyik magas inőségű, megbízható termék, így bármelyiket is választja, csakis előnyökre tehet szert! Tekintse meg mélykútszivattyú választékunkat!

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató