Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Önfelszívó szivattyú

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
CAM 60 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
45.890 Ft
Nettó: 36.134 Ft
CAM 66 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
50.790 Ft
Nettó: 39.992 Ft
CAM 100 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
49.091 Ft
Nettó: 38.654 Ft
CAM 130 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
57.189 Ft
Nettó: 45.031 Ft
CAM 98 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
74.491 Ft
Nettó: 58.654 Ft
CAM 198 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
96.190 Ft
Nettó: 75.740 Ft
PGC 1100 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
51.435 Ft
Nettó: 40.500 Ft
PXC 1100 önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület:  kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
59.290 Ft
Nettó: 46.685 Ft
Aspri 15/5 M többlépcsős önfelszívó szivattyú
  Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, h..
144.990 Ft
Nettó: 114.165 Ft
Aspri 25/5 M többlépcsős önfelszívó szivattyú
Alkalmazási terület: kerti locsolás, öntözés, házi vízellátás ..
210.890 Ft
Nettó: 166.055 Ft

 

Önfelszívó szivattyúk felhasználása

Napjainkban igen széles körben népszerűek a különböző kerti és házkörüli munkák ellátására alkalmas szivattyúk, melyek legnagyobb részét az úgynevezett önfelszívó szivattyúk képezik.

A vízszállítás többé nem lehet gond!

Ön is fúrt kúttal rendelkezik, és nem szeretne egy vödörnyi vízért csörlőt tekergetni? Olyan 21. századi megoldásra vágyik, mely gyors és praktikus? Akkor ez a cikk Önnek való!

Régebben az emberek kézzel mertek vizet a kútból, ami akkoriban nagyon praktikus megoldás volt, egy modern ház vízellátását azonban már nem képes ellátni ez a módszer, arról már nem is beszélve, hogy hosszadalmas és fáradtságos.

Egy önfelszívó szivattyú ellátja helyettünk a vízmerés feladatát, megkönnyítve ezzel a mindennapjainkat. A PGC, PXC, CAM és ASPRI önfelszívó szivattyú típusok nagy teljesítményüknek köszönhetően hatékony vízellátást biztosítanak minden körülmény között. Mindezek mellet strapabíró és hosszútávon megbízható készülékekről van szó, melyek kertje és akár háza vízellátását is képesek biztosítani.

Kerti és ház körüli ellátás során az önfelszívó szivattyúk leggyakrabban alkalmazott területei:

  • Locsoló és öntözőrendszerek kialakítása
  • Házi vízellátás kialakítása
  • Medencetöltés
  • Akár gázos vízre is alkalmazható
 

Önfelszívó szivattyú és fajtái 

Manapság több különféle önfelszívó szivattyú megtalálható a széles piaci kínálatban, melyek közül az első meghatározó tulajdonság, hogy fúrt vagy ásott kutakból való szivattyúzásra is alkalmasak ezek a szivattyúk, valamint a magán használatra ideálisak az ejektoros önfelszívó szivattyúk, míg az ipari körülmények között történő felhasználásra a normál szívású centrifugálszivattyúk ajánlottak.

Cégünk sok éves tapasztalattal és számos elégedett ügyféllel a háta mögött, széles kínálattal várja ügyfeleit, melyek között minőségi és megbízható darabok kaptak helyet.

Térjünk rá a fajtákra, amik közül választhat: 

  • PGC önfelszívó szivattyú,
  • PXC önfelszívó szivattyú,
  • CAM önfelszívó szivattyú
  • ASPRI önfelszívó szivattyú.
 

Bízunk benne, hogy segítetségére lehetünk a döntésben, és sikerül kiválasztani azt a fajtát, ami megfelelő Önnek. Ha bármi kérdése van, hívjon minket!

 

Amit az önfelszívó szivattyúkról tudni érdemes

A kertes ház tulajdonosok körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle kerti szivattyúk, melyek a kert gondozásában, az öntözési munkálatokban segítik a lakókat.

Ezeknek a kerti szivattyúknak a jelentős része önfelszívó szivattyú, melyek közül két típust különböztethetünk meg, ipari és lakossági felhasználás alapján. A lakossági felhasználásra az úgynevezett JET rendszerű, vagy ejektoros önfelszívó szivattyúkat használjuk leginkább, míg ipari környezetben az oldalcsatornás, SIHI rendszerű szivattyúk a legelterjedtebbek.

A hagyományos önfelszívó szivattyúk 7-8 méter mélységben képesek felszívni a vizet, emellett minden esetben lábszelep alkalmazása javasolt. Az önfelszívó szivattyút használat előtt fel kell tölteni vízzel, erre egy feltöltő csavar van segítségünkre. Fontos, hogy az önfelszívó szivattyúk szívóoldalán ne használjunk szűrő alkalmazást, mert ez károsíthatja a szivattyú működését.

Az önfelszívó szivattyú funkciója

Rendkívül népszerű az önfelszívó szivattyú használata, a háztartási és ház körüli feladatokban is nagy segítség, locsolás alkalmával, házi vízművekbe való beépítésben is helyt áll.

Az önfelszívó szivattyúk működésük közben a szívóágon feltöltik magukat vízzel. Ahhoz, hogy a nyomóágon keresztül távozzon a folyadék, szelepek segítik ezt a funkciót. Ezeket visszacsapó szelepeknek hívjuk, amiknek segítségével csak egy irányba tud haladni a folyadék. A szívó hatást a vákuum biztosítja a hengerbe és a megnövekvő hatás következtében pedig továbbáramlásra készteti.

Az önfelszívó szivattyúk szakaszos működésűek, minden második ütemben történik a valódi áramlás a rendszerben. A vízáramoltató rendszerekben a folyadékáramlásnak egyenletesnek kell lennie a vízhiányos szakasz elkerülése érdekében.

Ha szeretne profi önfelszívó szivattyút, nálunk a legjobb helyen jár! Tekintse át kínálatunkat, illetve szakmai kérdései esetén bátran forduljon kollégáinkhoz, készséggel állunk rendelkezésére!

 

                             

 

Hogyan válasszunk az önfelszívó szivattyúk közül?

Hogyan válasszunk az önfelszívó szivattyúk közül?Manapság egyre elterjedtebbek az önfelszívó szivattyúk, azonban rengeteg különböző modellt gyártanak belőlük, így néha elveszhetünk közöttük. Vásárlás előtt először azt érdemes eldöntetnünk, hogy házi vagy ipari felhasználásra keresünk-e új szivattyúkat.

Ha saját kertünkben, illetve ha ház körüli munkára szeretnénk felhasználni a szivattyúkat, akkor úgynevezett ejektoros önfelszívó szivattyúkra lesz szükségünk, ipari felhasználásnál viszont SIHI rendszerekben kell gondolkodnunk.

Amennyiben kerti felhasználásra keressük az ideális berendezést, szintén több opciónk van: PGC, PXC és CAM önfelszívó szivattyúkat is vásárolhatunk. Ezek közül néhány gázos víz szivattyúzására is kitűnően alkalmas.

Miután kiválasztottuk a szükséges rendszereket, beüzemelésükön van a sor. Először is be kell szerelnünk rendszerünkbe a terméket, majd fel kell töltenünk vízzel a szivattyúházát és szivattyútömlőjét. Ezután meg kell várnunk, amíg az összes levegőbuborék távozik a vízből, ezt könnyen hallhatjuk is, hiszen ilyenkor jóval csendesebben dolgozik a szivattyú. Ha mindezzel megvagyunk, nyugodtan ráhagyhatjuk a szivattyúra a munkát.

Szeretne Ön is önfelszívó szivattyúkat vásárolni? Nálunk mindent megtalál, bátran nézzen körül!

 

Az önfelszívó szivattyúkról

Az önfelszívó szivattyúkrólSzeretne szivattyút vásárolni, de az is fontos, hogy ne csak a készülék legyen minőségi, hanem az ára is legyen kedvező? Itt az alkalom, hogy a két kritériumot egyszerre tudja megvalósítani! Keressen minket bizalommal, és vásároljon akciós áron szivattyút! Aktuális kedvezményünk keretén belül most önfelszívó szivattyút rendelhet az eredeti árnál olcsóbban!

Ne maradjon le, vásárolja meg most új önfelszívó szivattyúját webáruházunkból! Az önfelszívó szivattyúk segítségével egyszerűbben működtetheti kerti kútját, megoldhatja a háztartás kényelmesebb vízellátását vagy akár a kerti medencét és modernizálhatja a segítségével!

Az önfelszívó szivattyúk Jet rendszerű változata az, ami a házkörüli felhasználáshoz alkalmas! Többféle önfelszívó szivattyú is létezik, így természetesen az egyedi igények, a területi adottságok alapján kell kiválasztani a céloknak megfelelő szivattyút.

Szívesen segítünk a szivattyú kiválasztásában, érdeklődjön megadott elérhetőségeinken!

 

Az önfelszívó szivattyúkról

Az önfelszívó szivattyúkrólNyári időszakban számos olyan kerti teendő akad, amikor is szükség van nagy mennyiségű vízre, például száraz napokon a növények locsolásához, vagy jó időben a medence feltöltéséhez. Ha az emberek az említett teendőkhöz is a hálózati vizet használnák fel, igencsak mélyen a pénztárcájukba kellene nyúlniuk, azonban egy kedvező megoldásnak köszönhetően erre semmi szükség nincs, ugyanis az önfelszívó szivattyúk gondoskodnak a megfelelő vízmennyiségről.

Az önfelszívó szivattyúk a fúrt kutakból nyerik ki a kellő mennyiségű vizet, így díjmentesen locsolhat, töltheti a medencét vízzel, vagy hűsítheti a családot. Az önfelszívó szivattyúk azonnal biztosítják a fúrt kutakból a vizet, használatuk egyszerű, a műszaki paraméterei pedig elegendőek a ház körüli felhasználáshoz.

Az önfelszívó szivattyúk használata csakis az Ön igényeitől függ! A berendezés megvásárlásával praktikus és időtálló szivattyú gazdájává válhat, és most rendkívül kedvező áron szerezheti be kínálatunkból! A vásárláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Aktuális akcióink: az önfelszívó szivattyú

A szivattyúkat háztartásokban is gyakran és sikerrel alkalmazzák, köztük az önfelszívó szivattyú az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb típus. Az önfelszívó szivattyú egyaránt alkalmas a kerti locsolás lebonyolítására és a házi vízellátás biztosítására is. Önfelszívó szivattyúból kétféle típust tudunk vásárolni, ha szükség van rá a háztartásban, mégpedig normál szívású centrifugális változatot, valamint oldalcsatornás szivattyúkat. Utóbbi típus a régebbi konstrukciót képviseli, míg az előbbi modernebb változat.

Az önfelszívó szivattyú segítségével a természetes vizeket eredeti forráshelyükről tudjuk a háztartás, a kert gondozásának szolgálatába állítani. Az elektromos szivattyúkra jellemző, hogy használatuk minimum 9 méter mély kúthoz való, a régebbiek 7-8 méteres mélységig használhatóak. Az önfelszívó szivattyúk nagy előnye, hogy hiába csak kisebb mennyiségű víz közvetítésére használják őket, mégis igazán strapabíróak és hosszú ideig problémamentesen működnek. Fúrt kutakhoz és ásott kutakhoz is tökéletesen használhatóak.

Ha szeretne többet megtudni termékeinkről, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató