Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Hírek

Tiszta medence gazdaságos fenntartással: vízforgató szivattyú

Vízforgató szivattyúA medence lehetővé teszi a felhőtlen kikapcsolódást, a pihenést, a sportolást, azonban elengedhetetlen a tiszta víz. Használjon megbízható vízforgató szivattyút!

A fürdőzés igazi felüdülésként szolgál, főként ha kellemes hőmérsékletű vízben, a szabadban van rá lehetőség. A higiéniai feltételek biztosítása rendkívül fontos, hiszen csak így őrizhető meg az egészség, és növelhető a medence élettartama.

A tisztaság fenntartásában van kiemelt szerepe a vízforgató szivattyúnak. Többféle típus elérhető, így a medence méretének megfelelően tudja beszerezni. Fontos, hogy a teljesítményt figyelembe vegye, és körültekintően válasszon a termékek közül.

A szennyeződések, az algásodás rövid idő alatt is okozhatnak problémákat, ezért nagy szükség van a víz forgatására. A speciálisan kialakított, kifejezetten erre alkalmas vízforgató szivattyú hatékonyan látja el a feladatát. A korszerű kivitelezésnek köszönhetően nem kell a zajtól tartania, csendesen működtethető készülékkel láthatja el a teendőket.

A gyártók minden tényezőre ügyelnek, így gondoskodnak:

A víz folyamatos forgatásával megelőzheti a lerakódást, időben kiszűrheti a vízbe került szennyeződéseket, így ezek nem fognak megtapadni. A saját, valamint a vendégei számára fenntartott medence vizének tisztaságáért egyaránt könnyen tehet. Ezáltal megfelelhet az egyéni elvárásoknak, és a szigorú előírásoknak is.

A tiszta víznek köszönhetően nem jelenthet gondot a medence állapotának megóvása sem. Hosszabb időn keresztül számíthat a kifogástalan minőségre, és kevésbé lesz szükség javítási munkálatok elvégzésére. Tehát minden szempontból megéri a vízforgató szivattyút üzemeltetni, megtérülő beruházást jelent.

Bonyolítsa le nálunk a vízforgató szivattyú beszerzését! Válassza ki a célnak leginkább megfelelő típust, és lássa el a feladatokat gördülékenyen! Ha tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!

Biztosítsa egyszerűen a vizet mélykútszivattyúval!

Mélykút vízszivattyúKúttal felszerelt területet vásárol? Szeretné a víz biztosítását minél egyszerűbben megoldani? Megbízható megoldást nyújtunk többféle típusú mélykútszivattyúval.

A megfelelő mennyiségű víz biztosítására nagy szükség van mindenhol. Bizonyára Ön is igyekszik minél költséghatékonyabb és könnyebb módszert találni. Ha rendelkezik kúttal, nem okozhat gondot, sőt segítségére van a mélykútszivattyú, amivel problémamentesen végezheti a feladatot

A mélykút vízszivattyú, sokak által csőbúvár szivattyúként ismert praktikus eszköz sokoldalúan felhasználható. Teljesen a víz alá merülve, a vizet a felszínre nyomva biztosítja a szükséges mennyiséget. 

A háztartásokban, valamint az ipari területeken is nagy szolgálatot tesz ez a speciálisan kialakított, hasznos készülék. A növények vízzel való ellátásához, az állatok itatásához, a víztároló tartályok töltéséhez, és számos más esetben nyújt kiváló megoldást. Mindezek mellett szennyezett víz átemelésére is használható, ami szintén nagy segítséget jelent. 

A mélykútszivattyú alkalmazása rengeteg előnnyel jár:

Annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékek közül tudjon választani, és a teendőket gördülékenyen, az elvárások szerint tudja ellátni, érdemes hozzánk fordulni. Kompromisszum nélkül, kényelmesen, rövid időn belül vásárolhatja meg az Ön számára tökéletes eszközt jól felszerelt webáruházunkból. Ha pedig más típusra van szüksége, szintén megéri nálunk tájékozódni.

Legyen egyszerű és gyors a vízellátás! Használja ki a mélykút vízszivattyú előnyeit, és alkalmazza a célnak leginkább megfelelő típust! Rozsdamentes szivattyúfejjel ellátott termékek állnak a rendelkezésére, így hosszú időn keresztül számíthat a kifogástalan állapotra

Attól függően, hogy mennyire mélyre, milyen igényekkel szeretne ideális eszközt, többféle megoldás közül választhat. Ha tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!

Gyors és biztonságos megoldás szennyvíz szivattyúval

Szennyvízátemelő szivattyúSzennyezett víz lepett el egy területet, és gyors beavatkozásra van szükség? Rendszert szeretne egyszerűen üríteni? Alkalmazzon megbízható szennyvíz szivattyút!

Nálunk többféle típusú és teljesítményű szennyvíz szivattyú elérhető, amelyek lehetővé teszik a szennyezett víz minél gyorsabb és biztonságos eltávolítását. Bármilyen környezetben van szükség erre, gördülékenyen oldhatja meg a feladatot, ha megfelelően választ munkaeszközt.

Célunk, hogy a váratlanul felmerülő problémák elhárítása, és a munkafolyamatok során szükséges teendők rendszeres ellátása is gond nélkül történjen. Ennek érdekében különböző készülékeket biztosítunk, így bármilyen ok miatt kerül sor szennyezett víz elvezetésére, megbízható módon megoldhatja

Számos esetben válhat elengedhetetlenné a víz szivattyúzása, és gyakran elhasználódott mennyiséget kell minél hamarabb összegyűjteni, elszállítani. A ciszterna ürítésére, a háztartási műveletek során felhalmozódott szennyvíz miatt fel lehet időben és megfelelően készülni.

Vannak olyan helyzetek, amikor viszont hirtelen alakul ki probléma, és elöntött helyiségekből vagy kültéri területről szükséges a szennyvizet szivattyúzni. Ilyenkor is számíthat a kiváló teljesítményű szennyvíz szivattyúkra, amelyek lehetővé teszik a feladat minél könnyebb kivitelezését.

Lehetősége van a szennyvízátemelő szivattyút a cél szerint kiválasztani, és minden információt megkap a helyes működtetéshez. Hagyományos és rejtett úszókapcsolós merülőszivattyú alkalmazása is megoldható. 

Bonyolítsa le a szennyezett víz összegyűjtését és elszállítását gördülékenyen, biztonságosan! Használja a leginkább megfelelő szennyvíz szivattyút

Egy helyen megtalálhatja a különféle típusokat, és beszerezhet más területre alkalmas eszközöket is magas minőségben. Kiegészítőket és tartozékokat szintén megrendelhet tőlünk. Hasznos tanácsokkal látjuk el, lehetővé tesszük a termékek gyors és egyszerű összehasonlítását, valamint egyedi árajánlatot nyújtunk. Keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Miért éri meg medence vízforgató szivattyút alkalmazni?

Medence vízforgató szivattyúSaját medencében fürdőzik, vagy létesítményt üzemeltet? Szeretne a tiszta vízről minél egyszerűbben gondoskodni? Működtessen medence vízforgató szivattyút!

Szivattyúkkal szinte minden területen lehet találkozni, mivel kiemelt szerepet töltenek be. Lehetővé teszik a nagy mennyiségű víz kezelését, mozgatását, medencék üzemeltetésénél is elengedhetetlenek.

Bizonyára szeretne higiénikus környezetben fürdőzni, és ha vendégek számára nyújtja ezt a lehetőséget, akkor a problémákat minél könnyebben elkerülni. Ennek érdekében nem maradhat el a víz kiváló minőségének fenntartásához szükséges felszerelés beszerzése. Ide tartozik többek között a medence vízforgató szivattyú is.

Forgatás nélkül hamar koszolódik, algásodik a víz, ezért nagy szükség van a feladat megoldására. Medence vízforgató szivattyúval megelőzheti ezeket a gondokat. Csak ezzel a készülékkel tudja a kristálytiszta vizet biztosítani, és ennek köszönhetően ritkábban kell a vizet cserélniIdőt, pénzt és energiát is megtakaríthat, ha szivattyút alkalmaz. 

Nem kell a túl hangos működéstől tartani, és hosszú időn keresztül számíthat az eszközére. Nálunk széles kínálat várja, így könnyen hozzájuthat a leginkább megfelelő termékhez. Részletesen informálódhat a tulajdonságaikról, és kérheti a tanácsunkat is, így biztos, hogy a tökéletes típus üzemeltetésére kerül sor. 

Mindig friss, tiszta vizet tudhat a medencében, ha a vízforgatásra nagy figyelmet fordít. A modern gépészeti elemek kifejezetten a víz folyamatos forgatásáért, tisztaságáért felelősek. 

Tegyen meg mindent a medence állapotának megóvásáért, és a tiszta víz biztosításáért! Alkalmazzon korszerű módszereket, amelyek segítségével kényelmesen és precízen tudja a feladatokat ellátni! Ebben segítünk, hiszen nálunk beszerezheti a legmegfelelőbb vízforgató szivattyút is. 

Rozsdamentes szerkezeti anyagokkal ellátott, egyszerűen kezelhető, strapabíró, időtálló termékeket biztosítunk. Többféle típusú szivattyú áll a rendelkezésére, így a teljesítményt és más jellemzőket illetően is egyéni igényei szerint tudja a tökéletes változatot beszerezni. Bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal!

Gyors és megbízható megoldás áram nélkül: benzinmotoros szivattyú

benzinmotoros szivattyúÁrvíz esetére, vagy más terület leszivattyúzásához keres megbízható eszközt? Elektromos áram nélkül is megoldhatja a feladatot benzinmotoros szivattyú segítségével.

Vízre szükség van mindenhol. Nem csak az egészséges szervezet érdekében, valamint a mindennapi teendők során, hanem a különböző berendezések működtetéséhez, és szolgáltatások nyújtásához is. 

A szélsőséges időjárási viszontagságok miatt viszont előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor túl sok csapadék esik és gyűlik össze egy adott területen. Emiatt árvizek alakulhatnak ki, beázások történhetnek, amik komoly problémákat jelentenek. 

Annak érdekében, hogy minél hamarabb sor kerüljön a felmerült gond megszüntetésére, elengedhetetlen a felelősségteljes munkavégzés, és a célnak megfelelő, speciális eszközök használata. Erre szolgál a szivattyú, amely többféle változatban áll rendelkezésre.

Lehetőség van benzinmotoros szivattyú működtetésére, amit kényelmesen beszerezhet tőlünk. Számos előnnyel jár az alkalmazása:

Ha hirtelen jön nagy árvíz, vagy felhőszakadás következtében váratlanul telik meg vízzel a pince, nagy segítséget jelent a benzinmotoros szivattyú. Ez a korszerű készülék lehetővé teszi a gyorsan kialakult veszélyhelyzet elhárítását rövid időn belül. 

Benzinmotoros szivattyúval áram nélkül is rendkívül hamar megoldhatja a problémát. A beszerzéskor azonban fontos, hogy gondoljon az emelési magasságra és a szállítási mennyiségre

Távolítsa el az egyre helyre összegyűlt, túl nagy mennyiségű vizet egyszerűen! Válassza ki a célnak leginkább megfelelő benzinmotoros szivattyút, amit könnyen megtehet nálunk! 

Különböző típusokkal állunk a rendelkezésére, amelyek tulajdonságairól részletesen informálódhat a weboldalunkon. Hasznos tanácsokért, és felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Gondoskodjon az elvárásoknak megfelelő működésről ellenáramoltató szivattyúval!

Ellenáramoltató szivattyúMedencét vagy vízi látványosságot üzemeltet? Igyekszik a működésről gond nélkül, igények szerint gondoskodni? Fontos szerepe van az ellenáramoltató szivattyúnak.

Térfogat kiszorítás és áramlástechnikai elven működő rendszerek különböztethetőek meg a szivattyúkat illetően. Különböző típusok elérhetőek, ezért fontos, hogy mindig az adott területnek megfelelően kerüljön sor a beszerzésre.

Beltéren és kültéren egyaránt nagy igény van a medencék üzemeltetésére. Korosztálytól és nemtől függetlenül szinte mindenki kedveli ezt a kikapcsolódási lehetőséget, sokan egész évben élnek ezzel. Ha Ön működtetéssel foglalkozik, elengedhetetlen a speciális felszerelés, aminek a segítségével gondoskodhat a teendők ellátásáról. 

Az egyik lényeges készülék a szivattyú, ami a folyamatosan fejlődő technológiáknak köszönhetően már rengeteg változatban megvásárolható. Szüksége van ellenáramoltató szivattyúra is, amivel megfelelően szabályozhatja a víz áramlását. Lényeges, hogy kiváló minőségű, megbízható termék álljon a rendelkezésére. Tőlünk csak ilyen készülékeket rendelhet meg, így a legjobb helyen jár. 

Vízi látványosságok esetében is nagy szolgálatot tesz az ellenáramoltató szivattyú. Nálunk egyszerűen hozzájuthat az ideális teljesítményű, erős, ugyanakkor csendesen működtethető típusokhoz. Válasszon körültekintően, az adott terület szerint! Ha pedig más funkciót betöltő szivattyút is keres, szintén megéri jól felszerelt webáruházunkban rendszeresen tájékozódni.

Szerezze be a szükséges eszközöket a megfelelő működtetéshez! Gondoljon minden tényezőre, hiszen csak így lehet problémamentes az alkalmazás! Nálunk rengeteg szivattyú áll rendelkezésre, így bármilyen feladatot szeretne ilyen készülékkel megoldani, könnyen megteheti. 

Széles kínálatunkban elérhető többek között az ellenáramoltató szivattyú is, ami többféle változatban kapható. Informálódjon a tulajdonságokról, és válassza ki a cél szerint a tökéletes terméket! Ha tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!

Szennyezettvíz szivattyúk, kifogástalan teljesítménnyel

Szennyvíz szivattyúSzennyezettvíz szivattyúk, amelyekkel nem jelenthet kihívást a higiénikus, kulturált környezet megteremtése. Nézzen körbe a kínálatban!

Több ingatlannál is szükség lehet az épület körüli víz elszivattyúzására. Ez nagyon fontos, ugyanis a víz óriási pusztításra képes a házak esetében, elég csak a talajvízre gondolni, ami súlyos szerkezeti károkat is eredményezhet.

Ahhoz, hogy meg lehessen szabadulni adott esetben az összegyűlt vízmennyiségtől, mindenképp szükség lesz kifogástalan teljesítményű szennyezettvíz szivattyúra. A berendezéssel tulajdonképpen bármilyen vizet el lehet távolítani. Vásárlásakor nagyon fontos, hogy az emberek körültekintők legyenek, ugyanis egyesek hajlamosak összekeverni őket a szennyvíz szivattyúkkal.

Mi a különbség a szennyezettvíz és a szennyvíz szivattyú között?

A szennyvíz szivattyú fekáliás, háztartási szennyvíz szállítására alkalmas. A berendezések között a fő különbséget a szennyeződés szállításának képessége határozza meg. Gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy 30 mm - ig szennyezettvíz szivattyúról van szó, 30 mm felett pedig szennyvíz szivattyúról beszélünk. Ezek nagyon fontos tudnivalók a vásárláshoz, mert, ha véletlenül nem az adott célnak megfelelő készülék kerül kiválasztása, úgy igen nagy bonyodalmakkal is lehet számolni.

Mindig a legjobb berendezést válassza!

A szivattyúk esetében is nagyon lényeges, hogy a vevők ragaszkodjanak a minőséghez. Egy nem túl megbízható készülékkel csak problémákkal és időigényes folyamatokkal lehet számolni, ami rengeteg bosszúságot is tud okozni.

Ismerkedjen meg választékunkkal, ahol biztosan megtalálhatja a célnak megfelelő, professzionális berendezést! Kizárólag a legjobb termékeket kínáljuk, amik teljesítményére nem lehet panasz a használatuk során.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak rólunk, termékeinkről a vevők. Ha kérdései lennének a szivattyúkkal vagy az árakkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Medence szivattyú a víz kifogástalan minőségéért

medence vízforgató szivattyúMedence üzemeltetésére készül, vagy szüksége van a meglévő eszköztára bővítésére? Ne feledkezzen el a vízforgató szivattyúról sem a tisztaság érdekében!

A szivattyúkra nagy szükség van számos területen, hiszen a meleg és a hideg, valamint a tiszta és a szennyezett víz esetén is elengedhetetlen az alkalmazásuk. Ha medence üzemeltetésére kerül sor, szintén nélkülözhetetlen, mivel ez a készülék teszi lehetővé a víz tisztán tartását. 

Kültéren és beltéren egyaránt van lehetőség medence használatára. Nem csak a létesítmények területén, hanem a lakóingatlanok közvetlen környezetében is. Az egészség megőrzése, és az esztétikus megjelenés érdekében egyaránt fontos a víz alapos és folyamatos tisztítása. 

A szennyeződések halmozódása, lerakódása, az algásodás számos problémával jár, ezért lényeges mindezeket megelőzni. Erre a célra szolgál a vízforgatás, amit speciálisan kialakított eszközzel könnyen meg lehet oldani. Medence vízforgató szivattyú működtetésével gördülékenyen és precízen eleget tehet az elvárásoknak.

Megkímélheti magát a szennyeződött víz gyakori cseréjétől, így időt, energiát és pénzt is spórolhat, ha vízforgató szivattyút használ. A megfelelő típus kiválasztására azonban lényeges odafigyelni, ugyanis kisebb és nagyobb, ideiglenesen felállítható, valamint épített medencéhez más-más teljesítményű és tulajdonságokkal rendelkező vízforgató szivattyúra van szükség. 

Minden alkalommal kellemes élmény lesz a fürdőzés, és nem kell a szennyeződések, az ásványi anyagok, a mikroszkópikus organizmusok miatt aggódni. Az esztétikus látvány, és az egészség szempontjából fontos, higiénikus víz lehetővé teszi a felhőtlen kikapcsolódást, a nyugodt pihenést. 

Tartsa tisztán a medence vizét egyszerűen, korszerű eszköz használatával! Válassza ki könnyen a megfelelő vízforgató szivattyút nálunk! Többféle változat áll a rendelkezésére, így nem okozhat gondot a medencéje mérete szerint tökéletes eszköz beszerzése. 

A különböző medence szivattyúk tulajdonságairól részletesen informálódhat, és készséggel állunk a rendelkezésére, ha tanácsra van szüksége. Keressen bennünket a megadott elérhetőségeink valamelyikén! 

Biztosítsa a vizet gyorsan és gazdaságosan önfelszívó szivattyúval!

Önfelszívó szivattyúKutat használ a víz biztosításához, vagy ez a terve a közeljövőben? Otthoni és ipari alkalmazáshoz is megtalálhatja a tökéletes önfelszívó szivattyút!

Kertlocsolás vízdíj nélkül

Minél nagyobb terület gondozását szükséges megoldani, annál nagyobb mennyiségű vízre van szükség, amit egyedileg ki kell számolni. Ez jelentős összegekbe kerülne, amit megspórolhat, ha kútból locsolja a kertet, a veteményest, és a gyepet is. 

Ha növények termesztésével, állattartással foglalkozik, akkor főként megéri a kút használata, hiszen naponta kell vizet adagolnia. Minél melegebb lesz az idő, annál inkább érdemes a növények locsolását a reggeli órákban kivitelezni, ugyanis a környező levegő hőmérsékletéhez hasonló hőfokú locsolóvízre van szükség. 

Házi vízellátás, medencetöltés egyszerűen

Az önfelszívó szivattyú ára függ attól, hogy pontosan milyen területen szeretné használni. Lényeges a kút teljes mélységével, és az üzemi vízszintjével is tisztában lenni. A háztartási tennivalók ellátásához, valamint ipari körülmények között is érdemes ezt a módszert választani. 

Díjmentesen feltöltheti vízzel a medencét, és biztosíthatja a család számára elengedhetetlen mennyiséget. Nálunk többféle önfelszívó kerti szivattyú elérhető, mindegyik típusról tájékoztatjuk, így bármilyen céllal keresi ezt a hatékony, strapabíró eszközt, sikerrel jár rövid időn belül. A speciális kialakításnak, a szelepeknek, a vákuumnak köszönhetően csak egy irányba halad a folyadék. 

Lásson el minden teendőt gördülékenyen! Jusson hozzá a megfelelő mennyiségű vízhez a segítségünkkel! Nálunk megtalálhatja a legmegfelelőbb önfelszívó szivattyút, amivel könnyen és gyorsan oldhatja meg a feladatokat. Különböző termékek állnak a rendelkezésére, amelyekről részletesen informálódhat, és készséggel válaszolunk a felmerülő kérdéseire. 

Tavasszal a lehető legjobb ötlet a beszerzés, ugyanis a jó idő beköszöntével egyre több munkálat ellátásához jelent nagy segítséget az önfelszívó szivattyú. Keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, és szerezze be minél hamarabb a tökéletes készüléket!

A tiszta, átlátszó víz érdekében: vízforgató szivattyú

Vízforgató szivattyúMedence kivitelezésére vagy felújítására kerül sor? Szeretné a problémákat megelőzni az üzemeltetés során? Kiemelt szerepe van a vízforgató szivattyúnak!

Minden medence esetén fontos, hogy tükörtiszta víz legyen benne. Ennek érdekében odafigyelésre, megfelelő vízkezelésre, rendszeres karbantartásra van szükség. Ha valaki nem ügyel erre eléggé, akár egyik napról a másikra zavarossá válhat a víz.

Ha romlik a víz minősége, baktériumok és más káros jelenségek találhatóak, a medence alkalmatlanná válik a fürdőzésre. Emellett a belső és a külső rendszer is károsodhat, így nagy összegek kiadására lehet szükség. Bizonyára szeretné ezt megelőzni, ezért pedig elengedhetetlen a megfelelő eszközök és anyagok alkalmazása. 

Lényeges szerepe van a vízforgató szivattyúnak, amit körültekintően szükséges kiválasztani. Csak szakszerű kivitelezéssel és karbantartással lehet a gondtalan üzemeltetésről gondoskodni. Ebben segítünk Önnek megbízható berendezésekkel, amelyekre hosszú időn keresztül lehet számítani.

A vízforgató szivattyú beszerzése alkalmával meghatározó tényező a teljesítmény, ugyanis egyáltalán nem mindegy, pontosan mennyi víz forgatására van szükség. Fontos, hogy mindenhol megfelelően legyen mozgatás, mivel csak így előzhető meg az algásodás, a baktériumok elszaporodása. 

Akár a saját medencéjéről igyekszik gondoskodni, amit örömmel használnak a szerettei is, akár létesítmény fenntartásával foglalkozik, a vízforgató szivattyú működtetéséről nem szabad megfeledkezni. Ehhez a korszerű készülékhez különböző szűrő- és vízkezelő alkatrészek tartoznak, amelyek lehetővé teszik a szennyeződések eltávolítását. 

Tegyen meg mindent a szép, tiszta vízért, ami nem csak az esztétikus látvány, hanem az egészség megőrzése miatt is fontos! Ha szeretné megbízható kezekből beszerezni a vízforgató szivattyút, és a karbantartást, az esetleges javítási munkálatokat is hozzáértő szakemberekre bízni, akkor érdemes hozzánk fordulni. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne merüljön fel probléma a működtetés során.

A fúrt kút búvárszivattyúval válik teljes körűen használhatóvá!

BúvárszivattyúA búvárszivattyú nagy mélységből is képes a felszínre hozni nagy mennyiségű vizet, ezért alapvető kiegészítőnek számít fúrt kutakhoz. Szerezze be Ön is! 

A tavalyi, aszályos nyár után sokan döntöttek a kútfúrás mellett annak érdekében, hogy többet ne jelentsen gondot a hosszú csapadékmentes időszak sem. A kerttulajdonosok többsége elborzadva nézte a szárazságot, a növények sínylődését, ám egy saját kúttal könnyedén megoldható a locsolás. Fontos azonban, hogy a kúthoz egy megbízható búvárszivattyú is szükségeltetik, amivel a felszínre hozható a víz. 

A búvárszivattyúkról tudni kell, hogy a víz alá merülve működtethetők, vagyis a kútban a vízszint alatt kell őket elhelyezni. A berendezések előnye, hogy nagyobb emelési magasságra képesek, így még az olyan területeken is gond nélkül használhatók, ahol a vízszint mélyen (9 méternél mélyebben) van. Emellett magas a teljesítményük, vagyis jelentős mennyiségű vizet képesek felhozni. 

Fontos, hogyha belevág a kútfúrásba, akkor semmiképp se kapkodja el a búvárszivattyú beszerzését, ugyanis egy rosszul megválasztott berendezés rengeteg idegeskedést eredményez és nem utolsó sorban többletkiadást is jelent. A kiválasztás során többek között figyelembe kell venni a kút várható vízhozamát és az emelési magasságot is. Ha bizonytalan, bátran kérje ki szakember véleményét! 

A búvárszivattyúval teljes körűen kihasználhatóvá teheti fúrt kútját. Amennyiben Ön is most döntött úgy, hogy belevág a kút kiépítésbe, ne habozzon, keresse fel cégünket a megfelelő búvárszivattyúért! Gondoskodjon előre növényei túléléséről az aszályos időszakban is, szerezzen be olyan be olyan berendezést, amivel könnyedén a felszínre hozhatja a nagy mélységben lévő vizet is! 

Ha felkeltettük az érdeklődését a búvárszivattyúk iránt, de további kérdése merült fel a működésükkel kapcsolatban vagy segítséget szeretne kérni az ideális típus kiválasztásához, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Vízforgató szivattyú: egyszerű opció a tiszta medencevízhez

vízforgató szivattyúSzeretne egyszerűen gondoskodni a tiszta medencevízről?Ne feledkezzen meg a vízforgató szivattyú alkalmazásáról, tekintse meg kínálatunkat!

A medence karbantartás egyik lényeges része a víztisztítás. Elhanyagolása igen kockázatos, ugyanis a szennyeződéssel teli medencevíz komoly egészségügyi problémákat eredményezhet. Többféle bőrfertőzés is kialakulhat a fürdőzőknél, ezen kívül pedig a külső hallójárat gyulladását is eredményezhetik a nem megfelelő körülmények.

A medencevíz tisztítása megfelelő gépészet nélkül igen körülményes, ráadásul még jelentős összeget is felemészthet, hiszen a koszos, szennyeződéssel teli vizet így csak a teljes cserével lehet orvosolni. Amennyiben az emberek szeretnének spórolni, és folyamatosan biztosítanák az ideális, kockázatmentes körülményeket a fürdőzéshez, elengedhetetlen a vízforgató szivattyú alkalmazása.

A vízforgató szivattyú költséghatékony, komfortos megoldást biztosít a medencevíz tisztításához, karbantartáshoz. A készüléknek köszönhetően nem kell ahhoz teljes vízcserét alkalmazni, hogy az ember gondtalanul fürdőzhessen a medencében. A gép folyamatosan gondoskodik a kristálytiszta minőségű medencevízről, amely sokkal vonzóbb is a fürdőzők számára. Érthető, hogy az emberek szívesebben mártóznak meg a kifogástalan környezetben, hiszen tudják, hogy nincsenek kitéve egészségügyi veszélyeknek.

Ennek alapján a medence kialakításakor nem szabad megfeledkezni a vízforgató szivattyúról, mert ellenkező esetben a medence jóval több bosszúságot, kellemetlenséget fog okozni, mint örömöt.

A kínálatunkban kiváló készülékekkel találkozhatnak a vevők, amelyek százszázalékban megfelelnek a kor és szakmai követelményeknek. Hibátlan teljesítményűek, hatékonyan végzik a munkájukat, sokáig kiszolgálják a felhasználókat.

Válassza Ön is az előnyösebb alternatívát a medence karbantartáshoz, így számos kényelmetlenséget megakadályozhat! Ha bővebb információkra lenne szüksége a készülékekről, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hogyan készítse fel a mélykútszivattyút a télre?

mélykútszivattyúmélykútszivattyúval nagy mélységből is a felszínre hozhatja a vizet, így a növényei nem sínylik meg az aszályt. De mi a teendő a berendezéssel télen? 

Az elmúlt években sajnos nem volt ritka az aszály, idén pedig főleg hatalmas gondot okozott az országos, több hónapig tartó szárazság. Mindenhol sínylődő, kiszáradt fák, kiégett növények szegélyezték az utakat és a kerttulajdonosok is megszenvedtek a növényeik életben tartásával. Szerencsére ma már elérhető áron lehet kapni mélykútszivattyút, amivel könnyebben át lehetett vészelni az aszályt. 

Sokan éltek is a lehetőséggel és vásároltak mélykútszivattyút, azonban fontos, hogy ezeknek a berendezéseknek a téliesítéséről időben gondoskodni kell. Ön is beruházott egy ilyen készülékbe? Olvasson tovább, mutatjuk, hogyan téliesítse, hogyan előzze meg a fagy okozta károkat! 

A szivattyú téliesítését be lehet iktatni akár már közvetlenül a locsolási szezon vége után, vagyis ősz elején, közepén, de legkésőbb az első fagyok előtt sort kell keríteni rá. Először is áramtalanítani kell a berendezést, le kell csatlakoztatni a szívószálról és a nyomóoldalról és a leeresztő csavart használva vízteleníteni kell. Fontos, hogy a víztelenítés során alapos munkát végezzen, hogy ne maradjon folyadék a belső részekben sem, hagyjon neki időt kifolyni! 

A mélykútszivattyú téliesítése nem tart sokáig és nem is bonyolult feladat. A víztelenített berendezést tárolja száraz, fagymentes helyen és csak akkor üzemelje be tavasszal, amikor már biztosan nem fog fagyni! Így megelőzheti, hogy kárt okozzon benne a jég és megalapozhatja, hogy a szivattyú hosszú éveken át problémamentesen működjön. A mélykútszivattyú igen praktikus berendezés, de a megfelelő használatról és a téliesítéséről gondoskodni kell. 

Amennyiben további kérdése merült fel a témával kapcsolatban vagy éppen mélykútszivattyú vásárlása előtt áll, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek és válaszolnak minden kérdésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

A benzinmotoros szivattyúkról bővebben

benzinmotoros szivattyúkA benzinmotoros szivattyúk jellemzője, hogy elektromos áram nélkül képesek működni, ám ezen túl számos tulajdonságukban különböznek egymástól.

A benzinmotoros szivattyúk különböző típusainak felépítése hasonló: a szivattyútestet gyakorlatilag egybeépítik a motorral - ami lehet kizárólag benzinnel, vagy benzinnel és gázzal működő -, és mindezt egy csővázkerethez rögzítik, a motor közvetlenül hajtja a szivattyúházban lévő, acél öntvényből készül járókereket, az acélöntvényből készült diffúzor biztosítja a folyadék sebességének növelését, az alul elhelyezkedő szívócsonk és a felső nyomócsövek csonkja pedig szabványos menettel készül - ezeket leszámítva azonban csak különbségeket találhatunk, amelyek a működést, a felhasználás módját, illetve annak helyét is meghatározzák.

A benzinmotoros szivattyúk esetében fontos jellemzők a szívás mélysége, a készülék szívás helyétől mért távolsága, az emelési magasság és távolság, a szívó és nyomócső átmérője és a szűkítő idomok típusa - ám a sor még korántsem ért véget ezekkel.

Fontos, hogy mire szeretnénk használni a benzinmotoros szivattyút, hiszen csak így érdemes azt megvásárolni; egy nem megfelelő működésű szivattyú ugyanis nem lesz képes ellátni a számára kijelölt feladatot, és ezért nem lehet hibáztatni; egyszerűen nem arra készült. Éppen ezért fontos, hogy tudjuk, melyik feladatra melyik szivattyú lesz alkalmas.

Az átemelő szivattyú lehetővé teszi nagy mennyiségű folyadék szállítását, viszont nem képes nagy nyomás előállítására. Az úgynevezett zagyszivattyú ennek speciális változata; ez lehetővé teszi a szilárd anyagokkal - pl. törmelékkel - szennyezett folyadék szállítását is, és könnyen szétszerelhető, illetve tisztítható, a nyomószivattyú viszont az előző típushoz képest nagy emelőmagasságot és nyomást tud biztosítani.

Érdemes tudni, hogy a benzin-gáz üzemű szivattyúk két üzemanyagrendszerrel is rendelkeznek, ezért az üzembiztonságuk jobb, a károsanyag-kibocsátásuk is kedvezőbb, alacsony az üzemeltetési költségük is, és emellett akár 20 órás üzemidőre is képesek egyetlen feltöltéssel.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a benzinmotoros szivattyúk iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Szennyvízszivattyú: mit érdemes tudni róla?

SzennyvízszivattyúkSzennyvízszivattyúk széles választékával várjuk - vásárolja meg nálunk új berendezéseit!

szennyvízszivattyú a szivattyúk speciális típusa, aminek teljesítenie kell a szennyvíz mozgatásával kapcsolatos elvárásokat. Három alapvető változatot különböztetünk meg: a vágókéses, az átemelő és a szabad átömlésű szennyvízszivattyúkat; ami közös bennük, az a nagy teljesítmény.

Fontos, hogy különbséget kell tenni a szennyvíz és a szennyezettvíz között; az előbbi főleg a fekáliát is tartalmazó, háztartási szennyvizet jelenti, az utóbbi viszont nem tartalmaz fekáliát, illetve csak enyhén szennyezett - ilyen például a mosogatóvíz. A szennyvízszivattyú az előbbi mozgatását végzi úgy, hogy még a nagyobb méretű, szilárd szennyeződések se legyenek képesek elakadást okozni.

Szennyvízszivattyú vásárlása előtt mérlegelni kell, hogy milyen mennyiségű szennyvizet kell megmozgatni, illetve milyen magasságba kell azt eljuttatni, vagyis, hogy a leendő szivattyú mekkora kapacitással és emelőmagassággal kell, hogy rendelkezzen. Amennyiben a választott szivattyú nem felel meg az elvárásoknak, mindenképp olyat kell vásárolni, ami teljesíti azokat, illetve van lehetőség szennyvíz-átemelő vásárlására is, ami kiegészítheti a szennyvízszivattyút. A szennyvíz-átemelők hasonlóan működnek, mint a szennyvízszivattyúk, ám jóval nagyobb emelőmagassággal rendelkeznek.

Kínálatunkban természetesen a szennyvízszivattyúk is helyet kaptak, méghozzá többféle változatban, hogy mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt, de, ha mégsem lenne elegendő az emelőmagasság, szennyvíz-átemelőket is kínálunk. Termékeink minősége kiváló, áraink pedig kedvezőek, ezért, ha szennyvízszivattyúra van szüksége, érdemes azt tőlünk beszereznie!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szennyvízszivattyúk iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Ellenáramoltató szivattyú: az úszás élménye kis medencében is

ellenáramoltató szivattyúAz ellenáramoltató szivattyú segítségével még egy kisebb méretű medence is használható úszásra, az izomzat karbantartására, vagy akár rekreációra is.

Az úszás egészséges, minden egyes izmot megmozgat, és a segítségével még súlyosabb sérülésekből is könnyebb a felgyógyulás, azonban otthon szinte lehetetlen megoldani, az uszodák pedig többnyire zsúfoltak, és csak kevesen "szerencsések" annyira, hogy a közelükben található legyen egy. A méretes úszómedencék otthoni megépítése szintén csak kevesen kiváltsága, ám érdemes szem előtt tartani, hogy az otthoni úszás csak szinte megoldhatatlan: egy ellenáramoltató szivattyúval kis túlzással még egy nagyobb fürdőkádból is válhat úszómedence!

Talán nem is annyira kicsi a fenti túlzás, de jól szemlélteti, mennyire hatékony is lehet egy ellenáramoltató szivattyú, ugyanis valóban elég egy akkora medence is az úszás élményéhez, amekkorában egy ember kényelmesen ki tud nyújtózni, és nem éri el a szélét sem lábbal, sem kézzel. Az ellenáramoltató szivattyú olyan áramlást hoz létre a medencében, amellyel szemben úszva gyakorlatilag egy helyben lehet maradni.

Persze az úszási teljesítmény emberenként eltérő: egy versenyúszónak más erősségű áramlatra van szüksége, mint egy átlagembernek, tehát az ellenáramoltató szivattyúk teljesítménye is többféle lehet, illetve vannak egyes típusok, amelyek esetében az érték változtatható az aktuális igényeknek megfelelően.

Amennyiben Ön is kisebb méretű medencével rendelkezik, de szeretne az otthonában úszni, válasszon ellenáramoltató szivattyúink közül! Többféle típust forgalmazunk, melyek mindegyike tökéletesen alkalmas a rá kiszabott feladatra, csupán a teljesítményük eltérő, ezért vásárlás előtt érdemes alaposabban utánanézni a specifikációnak. Ha felkeltettük az érdeklődését az ellenáramoltató szivattyúk iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Nyomásfokozó szivattyúval nem okozhat gondot a locsolás!

Nyomásfokozó szivattyúkNyomásfokozó szivattyúk hatalmas választékban, megbízható cégtől, megfizethető áron, garanciával! Forduljon hozzánk, ha gondjai vannak a víznyomással! 

A forró nyári napokon mindig rengeteg víz fogy, hiszen az emberek hűsölni szeretnének, ezért feltöltik a medencéket, de ilyenkor a növényeknek is sűrűbben van szükségük locsolásra. Ha nem szeretnénk, hogy teljesen kiszáradjon a kert, akkor érdemes legalább néhány naponta alaposan meglocsolni mindent. Ez azonban nem feltétlenül olyan egyszerű, mert éppen a nagy vízigény miatt ilyenkor gyakran előfordul, hogy túl alacsony a nyomás a rendszerben és csak nagyon lassan folyik a slagból a víz. Szerencsére van megoldás, mégpedig az, hogy egy nyomásfokozó szivattyút telepítünk a rendszerbe. 

nyomásfokozó szivattyú, ahogyan a nevében is benne van, a víznyomás növelésére lett kifejlesztve. Ideális megoldást nyújt olyan esetekben, ha a csapot megnyitva nagyon kis nyomást észlelünk, ezért nehézkessé válik nem csak a mosakodás, hanem akár a medence megtöltése vagy a kert locsolása. Az öntözés olyan tevékenység, ami nem végezhető el alacsony víznyomással, főleg, ha speciális szórófejet használunk például a gyep locsolásához. A nyomásfokozó szivattyú megszünteti az ezzel kapcsolatos problémákat. Érdemes beszerezni, ha előfordult már olyan, hogy túl kicsi volt a víznyomás és ez akadályozta a napi rutinfeladatokat vagy bármilyen téren kellemetlenséget okozott. 

Cégünk nyomásfokozó szivattyúk széles választékát biztosítja. Megfizethető árakkal és megbízhatóan működő berendezésekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére, és természetesen szívesen segítünk a megfelelő berendezés kiválasztásában is. 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük és azt fontolgatja, hogy nyomásfokozó szivattyút vásárol, ne menjen tovább! Bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Készséggel segítenek Önnek mindenben, illetve válaszolnak a felmerülő kérdéseire. Válassza Ön is a megbízhatóságot, keressen fel minket, ha szivattyúra van szüksége! 

Önfelszívó szivattyú a gazdaságos öntözésért

önfelszívó szivattyúAz önfelszívó szivattyú nem hiányozhat a kertből, ha idén Ön is az öntözés gazdaságosabb formájára vált. Nálunk professzionális készülékekből válogathat!

Minden kerttulajdonos jól tudja, hogy nyáron jelentősen megemelkedik a vízhasználat, ami az egyre dráguló vízdíj mellett nehezen tartható fenn. Természetesen van okosabb és költségtakarékosabb megoldás, nem meglepő hát, hogy évről-évre egyre többen döntenek kútfúrás mellett. Ahhoz, hogy teljes legyen a rendszer, szükséges egy önfelszívó szivattyú is, hiszen ez teszi gondtalanná az öntözést. A kérdés csak az, hogy milyen szempontok mentén érdemes elindulni, ha vásárlásra kerül sor?

Az önfelszívó szivattyú kiválasztásánál a legfontosabb, hogy honnan és milyen mélyről kell kinyernie a vizet a készüléknek, figyelembe kell venni ezen kívül a terület adottságait is. Ezek alapján az emelőmagasság, a térfogatáram és a teljesítmény mind fontos, amikor a műszaki adatok között böngésznek az érdeklődők. A terepviszonyoktól függetlenül pedig lényeges szempont, hogy a szivattyú strapabíró és megbízható legyen, továbbá nem elhanyagolható a csekély karbantartási igény sem.

Ha úgy döntött, hogy ezen a nyáron már saját kútból fog öntözni, rendeljen önfelszívó szivattyút tőlünk! Az általunk kínált készülékekben garantáltan nem fog csalódni, a választásban pedig szívesen segítenek szakértőink. Várjuk megkeresését!

A vízforgató szivattyú nélkülözhetetlen kiegészítője a medencének!

Vízforgató szivattyúkVízforgató szivattyúk nagy választékban, megfizethető áron. Forduljon Ön is hozzánk, szerezze be tőlünk a medence tisztán tartásához szükséges készüléket!

Már nem kell sokat várni a nyárra, nyakunkon a medenceszezon! Ez remek hír annak, akinek van saját medencéje, de fontos, hogy mielőtt használni kezdjük, gondoskodjunk a megfelelő vízminőségről. Ebben nyújtanak segítséget a vízforgató szivattyúk

A medence vize, ha nincsen mozgatva, rendkívül gyorsan elkezd algásodni és ideálissá válik a baktériumok elszaporodásához, így rövid időn belül le kell cserélni. A jelenségnek vagy vegyszerekkel vagy vízforgató szivattyúval vehetjük elejét. Fontos, hogy a vízforgató szivattyú vásárlásánál elsősorban a berendezés teljesítményét vegyük figyelembe, vagyis, hogy hány köbméter víz forgatására van szükségünk. 

Cégünk széles választékban kínál megbízhatóan működő, megfizethető árú vízforgató szivattyúkat, kisebb és nagyobb medencékhez is. Amennyiben Ön is a vásárlás mellett döntött, forduljon hozzánk bizalommal a berendezésért! 

A mélykútszivattyú ásott kutakhoz tervezett szivattyú!

MélykútszivattyúMélykútszivattyúval a kutak vizének szivattyúzása eredményes lesz! Az ásott kutakhoz kifejezetten ezt a szivattyú típust ajánljuk!

A mélykútszivattyúkat olyan kutakhoz tervezték, amikben más típusú szivattyúkat nem lehet vagy csak nehezen telepíteni és használni. Ezeknek a szivattyúknak a teste hosszúkás és keskeny, kis átmérővel, ennek köszönhetően a szűkre méretezett ásott kutakba is beférnek. A mélykútszivattyúk biztonságosan működnek, jól teljesítenek és a hosszú használat alatt sem mennek tönkre a víz alatt. Nem rozsdásodik, nem kopik, homoktűrő, könnyen kezelhető, kevés karbantartásra van szüksége, sőt energiatakarékos is. Egy ideális mélykútszivattyúra ezekből az állításokból mind igaz.

A szivattyú áruházunkban a kerti, ásott, fúrt kutakhoz alkalmas berendezésekből tudnak válogatni az érdeklődők. A kerti öntözést és az egyéb, vizet igénylő munkákat el tudja végezni, ha jól felszerelt kutat használ! Az általunk forgalmazott termékekről érdeklődjön az elérhetőségeinken, kollégáink hamarosan válaszolnak!

Búvárszivattyúk feladatra szabva!

BúvárszivattyúkBúvárszivattyúk időtálló minőségben, többféle kivitelben kaphatóak! Nálunk minden feladatra van professzionális gépészeti eszköz, rendeljen bátran!

Sokféle célra alkalmazzák a búvárszivattyúkat, kiválóak olyan mindennapi teendőkhöz, mint amilyen az öntözés, de rendkívüli esetekben is megállják a helyüket, például akkor, ha a pince kiürítését kell megoldani. Népszerűségük megbízható működésükben és csekély karbantartási igényükben rejlik, ám tudni kell azt is, hogy csak akkor lehet számítani rájuk, ha az adott feladatnak megfelelően vannak kiválasztva.

búvárszivattyúk kiválasztása során olyan szempontokat kell figyelembe venni, mint amilyen a teljesítmény, a térfogatáram, valamint az emelőmagasság. Szintén fontos, hogy milyen közeget fog szállítani a gépészeti eszköz, ezzel összefüggésben elsősorban a homoktűrő képességet kell megvizsgálni a választásnál.

Ha Önnek is szüksége van egy búvárszivattyúra, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig bizonytalan a választásban, kérje bátran szakértőink segítségét! Forduljon hozzánk bizalommal, és használjon Ön is a faladatra szabott, színvonalas gépészeti eszközt!

Szűrő-vízforgatók az újabb strand szezonra!

szűrő-vízforgatókA szűrő-vízforgatók a medence vizét kristálytisztává teszik, annak leengedése nélkül. Kezdődjön a strandszezon felújított medence berendezéssel!

A medence vizének megszűrése, a tisztítás a természetes folyamatokat utánozza. A beszennyeződött vizet a szűrő-vízforgatók állandóan mozgásban tartják és a berendezés típusától függően átszűrik egy bizonyos fajta anyagon. A természetben ez az anyag a homok, de egy mesterséges szűrőben más is lehet ez az anyag. A szűrő-vízforgatókban a homok mellett lehet darált üveg vagy pedig papír is a szűrőközeg.

A családi medencék, gyerekmedencék maximálisan higiénikus vizéhez nélkülözhetetlen egy megbízható medencetechnikai felszerelés. Készüljön velünk a közelgő szezonra, ellenőrizze a medence víztisztító berendezését és ha már elavult, meghibásodott vagy csak egy újabb modellt szeretne, akkor vásárolja meg a kínálatunkból! A szűrő-vízforgató berendezések kínálata teljesítményben és árban is több kategóriát jelent. Örömmel segítünk választani, ha felkeresi kollégáinkat telefonon vagy pedig üzenetben!

Mélykútszivattyúval a tökéletesen kezelhető kútért

MélykútszivattyúkMélykútszivattyúk nagy választékával, kedvező árakkal és megbízható berendezésekkel várjuk! Forduljon hozzánk, ha új kút kialakítását fontolgatja! 

Egy fúrt kút rendkívül hasznos minden kertben, aminek az előnyeit megéri maximálisan kihasználni. A kútnak köszönhetően bármikor öntözhetünk, nem kell tartani a növények kiszáradásától, de nem a drága ivóvizet kell erre a célra használnunk. Azonban ahhoz, hogy a kút előnyeit ki lehessen használni, érdemes mélykútszivattyút beszerezni. 

mélykútszivattyú, ahogyan a nevéből is kiderül, azokban az

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató