Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Áramláskapcsolók

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Brio 2000 MT áramláskapcsoló
Alkalmazási terület: áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalma..
22.797 Ft
Nettó: 17.950 Ft
RE-START & GO áramláskapcsoló
Alkalmazási terület: áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalma..
46.241 Ft
Nettó: 36.410 Ft
GENIO
Alkalmazási terület: áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalma..
39.116 Ft
Nettó: 30.800 Ft
APC áramláskapcsoló
Alkalmazási terület: áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalma..
21.565 Ft
Nettó: 16.980 Ft
PM 1 (1,5) áramláskapcsoló
A PM 1 (1,5) áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalmas szivattyús rendszerekben. Amíg vízáraml..
27.623 Ft
Nettó: 21.750 Ft
PM 1 (2,2) áramláskapcsoló
A PM 1 (2,2) áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalmas szivattyús rendszerekben. Amíg vízáraml..
27.623 Ft
Nettó: 21.750 Ft
PM 2 áramláskapcsoló
  A PM 2 áramlás és nyomás ellenőrzésére alkalmas szivattyús rendszerekben. Amíg víz..
47.447 Ft
Nettó: 37.360 Ft
SIRIO 3x230V vezérlés
3 x 230 V frekvenciaváltós áramláskapcsoló ..
213.036 Ft
Nettó: 167.745 Ft
SIRIO Entry vezérlés
  Feszültség Teljesítmény Emelő..
168.186 Ft
Nettó: 132.430 Ft
SIRIO Entry XP vezérlés
  Feszültség Teljesítmény Emelő..
179.396 Ft
Nettó: 141.257 Ft

Áramláskapcsolók

A GENIO áramláskapcsoló

A különféle igényeknek megfelelően felhasznált minőségi szivattyúk számos esetben modern és funkcionálisan kielégítő megoldást kínálnak, azonban ahhoz, hogy a rendszer maximálisan jól működjön, a megfelelő kiegészítő alkatrészekre és berendezésekre van szükség, melyek közül az áramláskapcsoló meghatározó szerepet játszik.

A GENIO áramláskapcsoló berendezések minőségi és időtálló befektetést kínálnak minden tulajdonos és felhasználó számára, amely a számos kedvező rendszer jellemzőnek és tulajdonságnak köszönhető:

  • Működés: A GENIO berendezés az áramlás és nyomás ellenőrzésére funkcionál a szivattyús rendszerekben, azaz amíg vízáramlás zajlik a rendszerben, az ellenőrző egység biztosítja a szivattyú működését. Vízhiány esetén, vagy a maximális nyomás elérésekor a rendszer leállítja a szivattyút, valamint normál üzemelés során, nyomásesés következtében újra elindítja a szivattyút az áramláskapcsoló.
  • Kedvező tulajdonságok: önfelszívó és mélykút szivattyúkhoz egyaránt alkalmazható, gyári nyomásmérő órával ellátott rendszer, valamint függőlegesen építhető be a rendszerbe és ajánlott vízszűrőt beépíteni!

Válassza a GENIO áramláskapcsolót és tekintse meg weboldalunk további információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Mit tehetünk a szárazonfutás megelőzése érdekében?

Mit tehetünk a szárazonfutás megelőzése érdekében?Ha valamely természetes forrásból működtetünk szivattyút, előfordulhat, hogy szembetaláljuk magunkat a vízhiány súlyos problémájával: például a víznyerő helyünkön lecsökken a vízszint, netán egyáltalán nem képes tovább szolgáltatni a vizet, vagy saját magunk vagyunk figyelmetlenek és elzárjuk.

Bármely eset lép fel, a szivattyúnk tönkremehet, mert az alkatrészek fokozott hőterhelésnek lesznek kitéve. Márpedig egy szivattyú nem kis befektetés, úgyhogy nem érdemes ilyen kockázatoknak kitenni. Főleg, ha van a problémára egy nagyszerű megoldás: szereljünk be a rendszerbe egy olyan szerkezetet, amely rendelkezik áramlásérzékelő funkcióval!

Az ilyen tartozékokat nevezzük áramláskapcsolóknak.  A kínálatunkban található áramláskapcsolók elektronikusan működnek; érzékelik az áramlást, illetve a víznyomást, és ha a szivattyúnk valamilyen okból nem szállít vizet, lekapcsolják azt.

A segítségükkel jobban az ellenőrzése alatt tudja tartani a rendszert, költséghatékonyabban fogja tudni működtetni a szivattyúját, és maximálisan kihasználhatja annak lehetőségeit. Nézzen körül webáruházunkban!

 

Az áramláskapcsolók működési elve

Az áramláskapcsolók, így a GENIO áramláskapcsoló is a szivattyú vásárlók egyik legfontosabb különálló alkatrésze. A működési elve és előnyei igen vonzóak, így érdemes beszerezni szivattyúja mellé.

Az áramláskapcsolók nagyon leegyszerűsítve, segítenek nekünk abban, hogy a szivattyú csak akkor kapcsoljon be, ha bizonyos értéket alul vagy túl mutat a kapcsoló érzékelője. Ha az áramláskapcsoló érzékeli az áramlást, azaz a nyomás csökkenését, elindítja a szivattyú működését, ha pedig elzáródik, a víz megszünteti a működést. Fontos hangsúlyozni, hogy beállított értékekkel dolgozik a gép, tehát egyénileg testre szabható a határérték.

Az áramláskapcsolók biztonságosak, így nem kell aggódni amiatt, hogy nem kapcsol be, amikor be kellene, vagy, hogy szárazon fut, ha épp nincs rá szükség. Az automatizáltságnak köszönhetően nyugodt maradhat, nincs szükség folyamatos ellenőrzésre, hiszen a profi technika megoldja Ön helyett!

 

 

GENIO áramláskapcsoló

A GENIO áramláskapcsoló rendelkezik minden elvárható tulajdonsággal: profi, biztonságos és még az ára is kedvező! Nézzen körül kínálatunkban, és bátran keresse fel munkatársainkat, ha szakmai tanácsra van szüksége!

 

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató