Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Műanyag aknák

Mutat: Lista / Rács
Mutat:
Rendezés:
Magasság: 1200 mm Átmérő: 950 mm ..
122.041 Ft
Nettó: 96.095 Ft
Jumbo doboz
  Megnevezés Magasság Széle..
13.176 Ft
Nettó: 10.375 Ft
  Megnevezés Magasság Szélesség Hosszúság ..
3.658 Ft
Nettó: 2.880 Ft
Mini doboz
  Megnevezés Magasság Széle..
2.223 Ft
Nettó: 1.750 Ft
Standard doboz
  Megnevezés Magasság Széle..
8.446 Ft
Nettó: 6.650 Ft

A műanyag aknák jelentőségéről röviden

műanyag aknaA vízvezeték rendszerek, szennyvízcsatorna hálózatok megléte alapvető feltétele a komfortos hétköznapi életnek. Ezek a hálózatok gondoskodnak arról, hogy akadálytalan lehessen a vízellátás és a szennyvíz elvezetése egyaránt. A hosszú távú, kifogástalan és megbízható működés előfeltétele a rendszeres és alapos karbantartás. Ebben a műanyag aknáknak is szerepe van.

A műanyag aknák a vízhálózatokra kötött szivattyúkra valók. Annak érdekében tervezték őket, hogy megvédjék a szivattyút az időjárás káros hatásaitól, ennek köszönhetően a karbantartásnak is sokkal tovább tartanak a hatásai. A műanyag akna több méretben és formában is kapható, a szivattyú tulajdonságai határozzák meg, hogy pontosan milyen modellre van szükség.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen termékeink közül minőségi műanyag aknát, védje a szivattyút, és hosszabbítsa meg a hálózat élettartamát! Megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást, keressen minket bátran!

 

Műanyag aknák: egy alapvető tartozék, amiről ne feledkezzen meg!

Műanyag aknák: egy alapvető tartozék, amiről ne feledkezzen meg!A vízvezeték rendszerek, illetve a szennyvíz rendszerek tervezésének, majd pedig kiépítésének egyik alapvető feltétele, hogy minden szükséges tartozék és alkatrész a birtokunkban legyen. Csak így tud megbízhatóan és biztonságosan működni a rendszer hosszú távon. Ez alól a szivattyú akna sem kivétel.

Az aknák elsődleges feladata, hogy tároló helyet biztosítsanak a szivattyúknak, óvják azokat a külső mechanikai hatásokkal szemben. A szivattyú aknák manapság leggyakrabban műanyagból készülnek. A műanyag aknákat a földbe ásott gödrökbe kell elhelyezni az arra kijelölt területen, ezután már nincsen más dolgunk, mint beindítani a rendszert, és nem kell többet aggódni a szivattyú épségéért.

Amennyiben műanyag aknát keres szivattyúhoz, bátran nézzen körül webáruházunkban! Vásároljon kínálatunkból különböző méretben és formában műanyag aknákat, építsen ki megbízható szennyvíz vagy vízvezeték rendszert! Elérhetőségeinken tájékozódhat termékeinkről, keressen minket bizalommal!

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató