Ügyfélszolgálat:  +36 (70) 328-54-93  Bemutatóterem:  +36 (70) 328-67-74   E-mail cím: ugyfelszolgalat@cezarsystem.hu

A jelenlegi piaci helyzetre való tekintettel kérjük, hogy árainkról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Szolgáltatások

 

Szennyvízszivattyúra van szüksége?

Tekintse meg szivattyú és kiegészítő kínálatunkat és rendeljen még ma!

 

Szolgáltatásaink:

 

 

- kútfúrás                                                                            - talajvíz süllyesztő és átemelő gépészetek

- kutak kútdiagnosztikai vizsgálata                             - szennyvízátemelés

- kútgépészet                                                                    - környezetvédelmi szivattyús rendszerek

- házi vízellátás                                                                 - ipari szivattyús rendszerek

- nyomásfokozás                                                              - szivattyú vezérlések

- esővíz hasznosítás                                                        - motorvédelmek

- vízkeringetés                                                                  - szintvezérlések

- szűrés-vízforgatás                                                         - műanyag ciszternák, víztároló tartályok

- uszodatechnika                                                              - szervizelés, karbantartás

 

Műszaki tartalom és ár külön érdeklődésre !

 

Szivattyúk karbantartása és szervizelése

A rendszeres használatnak és az idő múlásának köszönhetően, mint minden más eszköz, a szivattyúk is meghibásodhatnak, tönkremehetnek, és ezek a nem várt események megannyi bosszúságot okozhatnak a tulajdonosoknak, valamint megterhelő anyagi kiadásokkal járhatnak. Továbbá a hibásan működő rendszerek akadályozzák tulajdonosukat a hétköznapi életben, illetve a hatékony munkavégzésben is.

A kellemetlenségek megelőzése érdekében érdemes a szivattyúkat a megfelelő időközönként karbantartatni, illetve szükség esetén a megfelelő szervizmunkálatokat elvégeztetni egy hozzáértő szakemberrel. A szivattyúk működése során számos hibajelenség adódhat, melyet profi szerelőink kifogástalanul helyreállítanak, legyen szó bármilyen rendszerről, például szennyvíz szivattyúk, keringető szivattyúk, víz szivattyúk, mélykút szivattyúk, hidraulikus vagy különböző elektromos szivattyúk.

Amennyiben Önnek is költséghatékony és megtérülő szolgáltatásra van szüksége, válassza cégünk minőségi szivattyú karbantartási és szerviz szolgáltatásait!

További információkért forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

 

A kútgépészet elemei

A kútgépészet alapvetően három fontos elemből áll:

Minőségi kútgépészeti megoldásokért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

 

Tudnivalók a kútgépészetről

A költséghatékony megoldás érdekében hazánkban egyre többen határoznak úgy, hogy kutat furatnak kertjükbe. Sajnos a vízhasználat egyre drágább, így a saját kút jelentős összegeket spórolhat meg nekünk már akkor is, ha csak a kerti locsolást, vagy egyéb nem háztartásban felhasznált vízmennyiségről van szó. Ha megtaláltuk a megfelelő szakembert, az igényesen kivitelezett kútfúrás már néhány év alatt visszahozza a befektetett pénzt.

Kútfúráshoz kétféle szivattyút használhatunk, szárazbeépítésű vagy mélykút szivattyút, melyek használatát az igények és a területi sajátosságok alapján határozzuk meg.

A kút létrehozását követően, a kiépített rendszer vezérlése, annak beállítása és a megfelelő, szakember által végzett karbantartás nélkülözhetetlen a kút zavartalan működéséhez. A szabványoknak megfelelően kialakított kerti kút működtethet öntözőrendszereket, vagy akár házi vízellátó rendszereket.

Amennyiben Ön is szeretne spórolni vízszámláján, és megbízható, tapasztalt szakembereket keres, jól képzett csapatunk mindenben rendelkezésére áll! Keressen bennünket bizalommal!

 

Copyright 2009 © CÉZÁR SYSTEM Vízgépészeti Kft. Minden jog védve.

Impresszum és Tárhely Szolgáltató