Vízgépészeti termékek

Termékeink

Márkáink
Minőségben gondolkodom

Megbízható márkákkal dolgozom

Egy minőségi szivattyú vagy vezérlés hosszútávon teszi a dolgát anélkül, hogy foglalkoznunk kellene vele. Éppen ezért kizárólag megbízható márkákkal dolgozom.

Termékeink

Válasszon termékkategóriát

A lenti termékkategóriák között megtalálja az összes tisztavizes szivattyúfajtát, amire csak szükség lehet. Ha nem tud választani, szívesen segítek egy szaktanácsadás keretében.

Szaktanácsadás igénylése

Öntöző
szivattyúk

Az öntöző szivattyúk a szivattyútechnika alap darabjainak számítanak. Kínálatunkban garantáltan megtalálja azt a szivattyút, amire szüksége van, legyen szó nyaraló, családi ház kertjének, esetleg veteményeskert vagy mezőgazdasági terület öntözéséről.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Önfelszívó
szivattyúk

Az önfelszívó szivattyúk rendkívül elterjedtek, nem túl mély kutakhoz előszeretettel alkalmazott szivattyúk. Az önfelszívó szivattyúk népszerűsége annak köszönhető, hogy használatuk roppant egyszerű és viszonylag kis energiával, kedvező áron a felszínre juttatják a vizet.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Nyomásfokozó
szivattyúk

Ingadozó vagy alacsony víznyomás? A csővezetékbe épített szárazbeépítésű szivattyú a megoldás, ami a nyomást igény szerint megnöveli. Kínálatunkban egyfokozatú, többfokozatú, valamint vízszintes és függőleges tengelyű nyomásfokozó szivattyúkat is talál.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Kútszivattyúk
fúrt, ásott kutakba

A kútszivattyúk fúrt- és ásott kutakba használt szivattyúk. Általában kerti locsolásra, öntözésre és házi vízellátásra alkalmazott készülékek. Léteznek 3″, 4″ és 5″ átmérőjű kútszivattyúk. Léteznek alsó-, közép- és felső szívású kivitelben. Nagyobb igénybevétel és a kút homokolása esetén -a hagyományos kútszivattyúk helyett- homoktűrő mélykútszivattyúkat célszerű telepíteni.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Homoktűrő mélykútszivattyúk

Általában a kutak hordalékolnak, homokolnak, emiatt a normál homoktűrésű mélykútszivattyúkat koptatja, ezzel rövidítve élettartamukat. A homoktűrő mélykútszivattyúk az üzembiztonság és strapabíróság érdekében egyedülálló a kialakításuk. Ellenállnak a homok okozta elhasználódásnak, így hosszantartó és gazdaságos működést biztosítanak. 

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Műanyag aknák, vízgyűjtő tartályok, ciszternák

A műanyag aknák, vízgyűjtő tartályok és ciszternák esővíz gyűjtésére és újrahasznosítására lettek tervezve. Tartós műanyagból készülnek, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és a mechanikai sérüléseknek. Könnyű telepítésük és karbantartásuk révén hosszú távú, gazdaságos megoldást biztosítanak háztartások és ipari létesítmények számára egyaránt.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Szivattyú
vezérlések

A szivattyús rendszer üzembiztos működéséhez megfelelő vezérlésre és motorvédelemre van szükség. Kínálatunkban minden elemet megtalál, amire szüksége van: nyomáskapcsolótól a hydrofor tartályig, áramláskapcsolótól az inverteres szivattyú vezérlésig.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Áramláskapcsolók
szivattyúkhoz

Kerti locsoláshoz és automata öntözőrendszer megtáplálásához a legelterjedtebb szivattyú vezérlés az áramláskapcsoló. Vízelvételkor beindítja a szivattyút, ha megszűnik a vízelvétel, akkor leállítja. Az áramlás érzékelésével a szivattyú szárazonfutás elleni védelméről is gondoskodik.

Segítek a választásban Termékkatalógus letöltése

Medence vízforgató szivattyúk

Kristálytiszta medencére vágyik? Szeretné, ha ritkábban kellene cserélni a medence vizét? A megfelelő teljesítményű vízforgató szivattyú és szűrő-vízforgató gépészet a megoldás. Nálunk megtalálja a megfelelő szivattyút, kiegészítőket, valamint a szakértői segítséget.

Segítek a választásban Termékkatalógus hamarosan